Εχμ... Τι έγκλημα έκανε η Vanessa Hudgens στα μαλλιά της;

Εχμ... Τι έγκλημα έκανε η Vanessa Hudgens στα μαλλιά της;

Και ένα δεύτερο στιλιστικό φάουλ για το fashion icon...

Αυτές οι άλλοτε αθώες και άκρως girlie σταρ του Disney, πρότυπα εκατομμυρίων κοριτσιών αννά των κόσμο, τόσο μέσα από τη δισκογραφία τους όσο και από την οθόνη- σαν να αποτρελαίνονται μεγαλώνοντας, προσπαθώντας να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες.

Με πρώτη την Britney Spears, δεύτερη αλλά με πιο δραστικά μέτρα τη Miley Cyrus, κατά πόδας την Vanessa Hudgens και λίγο πιο μακριά τη Selene Gomez.

H boho queen Vanessa, με τα μακριά καστανά ατημέλητα μαλλιά- τόλμησε μία μεγάλη αλλάγή στο ορκισμένα natural look της. Δεν τα έκοψε, τους άλλαξε όμως χρώμα! Ή μήπως χρώματα;

vanessa-hudgens-hair-transformation-1380670210

Κίτρινες ξανθές τούφες μέσα στο φυσικό καστανό με βυσσινί αντάυγειες. Δεν ξέρουμε τι να αποφανθούμε. Νομίζουμε μας άρεσε πολύ καλύτερα το προηγούμενο.

Ο χρόνος έχει δείξει πως όταν μια πρώην σταρ του Disney αρχίζει να πειράζει τα μαλλιά της, δεν σταματά αν δεν τα περάσει από τα 40 κύμματα, αφού τα ξυρίσει κιόλας. Και ας πούμε ότι προσπερνάμε το θέμα των μαλλιών. Vanessa, είναι fashion icon. Tο Coachella girl δεν πρέπει να πέφτει σε τέτοια στιλιστικά φάουλ. Τι μπλουζάκι είναι αυτό; Τι στο καλό σκεφτόσουν; Ελπίζουμε να μη σε δούμε κι εσένα στις 'φυλλάδες' να καπνίζεις τίποτα περίεργο...

Διαβάστε ακόμη:

«Θα προτιμούσα να φιλήσω μία κοπέλα από έναν άντρα»! Ποια σέξι star το είπε;

Ποια σταρ ήθελε στα 12 της να παίξει την πόρνη και να πάρει ναρκωτικά;