Kim & Cara: το μαύρο στα καλύτερα και χειρότερά του

Kim & Cara: το μαύρο στα καλύτερα και χειρότερά του

Η Kim Kardashian και η Cara Delevingne παρευρέθηκαν στο cocktail party για τον εορτασμό του ντοκιμαντέρ «Mademoiselle C» στο Παρίσι φορώντας μαύρα, όχι όμως με την ίδια επιτυχία.

Με ένα κοκτέιλ πάρτι θέλησε να γιορτάσει η Carine Roitfeld στο Παρίσι το ντοκιμαντέρ «Mademoiselle C» που σε περίπου 20 ημέρες θα κυκλοφορήσει σε dvd. Μοντέλα όπως οι Lily Donaldson και Joan Smalls, σχεδιαστές όπως ο Riccardo Tisci και ο Peter Dundas και celebrities παρευρέθηκαν για να τιμήσουν την πρώην σιδηρά κυρία της γαλλικής Vogue και ανάμεσά τους η Cara Delevingne και η Kim Kardashian.

Η Cara έκλεψε τα βλέμματα φορώντας ένα Saint Laurent κοστούμι σε μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με Christian Louboutin μπορντό γόβες και χρυσά κοσμήματα. Σπαστά μαλλιά και έντονο μακιγιάζ συμπλήρωσαν την über sexy εμφάνιση της Βρετανίδας μοντέλου που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο μαύρο πόνταρε και η Kim Kardashian χωρίς, όμως, να έχει τα ίδια αποτελέσματα. Η Givenchy δημιουργία της αποκάλυπτε υπερβολικά μπόλικη σάρκα για τα γούστα μας, ενώ το σκούρο κραγιόν δεν κατόρθωσε να δώσει class σε μια εμφάνιση άσεμνα προκλητική.