Givenchy «Bambi»: το sweater που αγαπούν οι celebrities

Givenchy «Bambi»: το sweater που αγαπούν οι celebrities

O ήρωας του Disney που επανερμηνεύτηκε στην πιο τολμηρή version του από τον Riccardo Tisci του Givenchy γίνεται το must-have item του fashion κόσμου.

 

Όταν πρωτοείδαμε το Bambi, το ελαφάκι να φιγουράρει σε sweater στην πασαρέλα του Givenchy ξέραμε πως το Rottweiler από τη χειμωνιάτικη συλλογή του 2011 αποτελούσε πλέον για τα καλά παρελθόν.

Ο Bambi, λοιπόν, προσγειώθηκε στη χειμωνιάτικη συλλογή της σεζόν που διανύουμε του Givenchy, αγαπήθηκε από φασιονίστας, φιγούραρε σε περιοδικά και αποθεώθηκε από celebrities. Στην πιο σκοτεινή version του φορέθηκε στο Met Gala τον περασμένο Μάιο από την Carine Roitfeld, η οποία μάλιστα φόρεσε το διάσημο ελαφάκι του Tisci και κατά τη διάρκεια του νεοϋορκέζικου fashion week πριν ένα μήνα. Την ακολούθησε η τραγουδίστρια Monica που ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram φορώντας το εν λόγω sweater και η ηθοποιός Lily Collins που επέλεξε τον Bambi για να κάτσει στην πρώτη σειρά του Givenchy fashion show στο Παρίσι. Όμως, δεν ήταν η μόνη. Στο front row του ίδιου ντεφιλέ βρισκόταν και η Anna Dello Russo με το ίδιο ακριβώς Bambi sweater.

Και τα περιοδικά, όμως, αγάπησαν τον Bambi. Τον είδαμε να φιγουράρει σε editorial των περιοδικών i-D και Self Service, να πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του Madame Figaro φορεμένο από την Alexa Chung, αλλά και σε εκείνο της ιαπωνικής Vogue Δεκεμβρίου που μόλις αποκαλύφθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Kate Upton: η λάθος εμφάνιση

Adèle Exarchopoulos: με Prada στη Μαδρίτη