Rosie Huntington-Whiteley: με seventies διάθεση στην California

Rosie Huntington-Whiteley: με seventies διάθεση στην California

Η καλλονή από τη Βρετανία εμφανίστηκε χθες φορώντας μαύρα με αέρα από τη δεκαετία του '70 στο fashion show του οίκου Chloé στην California.

 

Χθες στο Beverly Hills της California ένα πλήθος από celebrities παρευρέθηκε στο fashion show και δείπνο που οργάνωσε ο οίκος Chloé. Ανάμεσα τους οι Bella Heathcote, Maria Sharapova, Rachel Bilson, Jessica Paré, Nicole Richie και το βρετανικής καταγωγής μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley.

Για αυτήν της την εμφάνιση η πολύ όμορφη Rosie, που φέτος μπήκε στη λίστα με τους πιο πλούσιους Βρετανούς celebrities κάτω των τριάντα του περιοδικού Heat ενώ θα πρωταγωνιστήσει με την Helena Bonham-Carter και τον David Gandy στο χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό των Marks & Spencer, συνδύασε ένα μαύρο top με βαθύ ντεκολτέ με ένα μαύρο παντελόνι που άνοιγε σε καμπάνα του maison Chloé, μια chain bag και χρυσά κοσμήματα (ανάμεσά τους και ένα κολιέ της σχεδιάστριας Jennifer Fisher). Sleek μαλλιά και μακιγιάζ σε nude τόνους συμπλήρωσαν το look του μοντέλου που για άλλη μια φορά τα κατάφερε ακόμη και δίπλα στην πανύψηλη Sharapova αφήνοντας την ανεπιτήδευτη ομορφιά της να σαγηνεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Rosie Huntington-Whiteley: casual chic για ψώνια στο Beverly Hills

Rosie Huntington-Whiteley: με Balmain και Givenchy ξανά