Η απίστευτη μεταμόρφωση της Naya Rivera από το ξεκίνημα του Glee μέχρι σήμερα!

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Naya Rivera από το ξεκίνημα του Glee μέχρι σήμερα!

Θυμάστε αλήθεια πώς ήταν στα πρώτα επεισόδια της σειράς;

Λίγο παραπάνω από 4 χρόνια μετρά η παρουσία της Naya Rivera (ως Santana) στους δέκτες μας, ανάμεσα στο cast του Glee το οποίο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Καμιά φορά αναρωτιόμαστε πώς καταφέρνει ο χρόνος να περνά τόσο γρήγορα- τόσο μάλιστα που ενώ θυμόμαστε κάθε επισόδιο, ξεχνάμε πώς ήταν οι πρωταγωνιστές στις αρχές!

Οι ηθοποιοί δεν άλλαξαν μόνο ως ρόλοι, αλλά και στην καθημερινότητά τους παρατηρούνται δραματικές (προς το καλύτερο) αλλαγές. Όπως η περίπτωση της Naya, για παράδειγμα.

Το 2009, η Santana ήταν ένα άγριο πλάσμα, κάπως αθυρόστομο, cheerleader χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, που είχε κοιμηθεί με όλους από τον Puck ως τον Finn. Τώρα, στην πέμπτη σεζόν, είναι λεσβία, ζει με την Rachel και τον Kurt, βγαινει με την Dani της Demi Lovato, και γυρίζει διαφημιστικά για κρέμες!

Untitled1-1382739025

Κάπως έτσι εξελίχθηκε η Naya και στην πραγματική ζωή της. Όχι πως είχε ποτέ θέμα με τα κιλά της, χόρευε και τραγουδούσε υπέροχα εξάλλου. Είναι όμως πιο γυμνασμένη από ποτέ και μάλιστα σε πρόσφατη φωτογράφηση με τον αρραβωνιαστικό της, διάσημο ράπερ Big Sean μετρήσαμε κάθε μυϊκή ομάδα πάνω της! Άλλαξε ακόμη και το πρόσωπό της. Δεν ξέρουμε πώς αλλά τα μαγουλάκια Λατίνας που της χαρακτήριζαν, έδωσαν τη θέση τους σε έντονα ζυγωματικά και ένα πρόσωπο με γωνίες και άλλο σχήμα. Το ίδιο άλλαξε και το ντεκολτέ της, μεγαλώνοντας 2 νούμερα.

Επιπλόν η ηθοποιός/χορεύτρια/τραγουδίστρια εξελίχθηκε σε major fashionista. Έβαλε τέλος στα χαλαρά ρούχα, το σπορ στυλ, τα μακό και τα σορτσάκια και προτιμά σέξι μπούστα, γόβες, φούστες στενές μέχρι το γόνατο, φορέματα, cigarette παντελόνια, κολλητά κουστούμια με έμφαση στη δαντέλα και το δέρμα, σε συνδυασμό με αντυπωσιακά, μα πάντα διακριτικά κοσμήματα.

Διαβάστε ακόμη:

H Lea Michele χτύπησε tattoo στα πλευρά για τον Cory Monteith;

Ποιος τρόμαξε και σοκαρίστηκε από ένα φιλί μεταξύ δύο gay κοριτσιών;