Χωρίς σουτιέν η Selena Gomez με λευκό πουκάμισο

Χωρίς σουτιέν η Selena Gomez με λευκό πουκάμισο

Το έχει καθιερώσει όπως φάινεται η νεαρή σταρ

H 21χρονη τραγουδίστρια συνελήφθη από τους paparazzi και πάλι χωρίς σουτιέαν κάτι που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό να ξεχνά σπίτι.

Ακόμη καλά-καλά δε στέγνωσαν τα δάκρυα στα μάτια της για τον Justin Bieber- και χαμογελά, παρότι πηγές τη θέλουν να προσπαθεί να αποδείξει πως δε ζηλεύει τη νέα του σχέση ενώ στην πραγματικότητα υποφέρει. Βγαίνοντας από το The Little Cafe ενα από τα πιο γνωστά meeting points του L.A. φορούσε ένα απλό λευκό πουκάμισο με τα κουμπιά ξεκούμπωτα μέχρι κάτω, δημιουργώντας ένα βαθύ ντεκολτέ. το φως του ήλιου αποκάλυπτε πως κάτι από το το πουκάμισο για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες. Το συνδύασε με ξεβαμμένο και φθαρμένο τζιν, πλατφόρμες με ψάθινο πάτο, χρυσό βραχιόλι και γυαλιά.

Οι paparazzi την περίμεναν και τη ρώτησαν αν βγαίνει με τονAustin Mahone. ΗSelena απέφυγε να απαντήσει και απλά γέλασε. Ο ίδιος λέει πως είναι φίλοι και απλά κάνουν πολλή παρέα. Ας δούμε το ντεκολτέ της όμως και ας αφήσουμε το χρόνο να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την προσωπική της ζωή.


Διαβάστε ακόμη:

Η Chantel και ο Justin Bieber είναι ζευγάρι. Τι είπε η Selena Gomez;

Tα ξαναβρήκαν Justin Bieber και Selena Gomez;