Η Kim Kardashian και το κατακόκκινο φόρεμά της

Η Kim Kardashian και το κατακόκκινο φόρεμά της

Όσο πιο απλή τόσο πιο ωραία

Η Kim Kardashian μπορεί να είναι μαμά, σίγουρα όμως ξέρει πώς να είναι σέξι. Η 33χρονη βγήκε για φαγητό με τον Kanye West, χωρίς τη μικρή Nori. Αυτή τη φορά, κανείς δεν θα την κατηγορήσει για photoshop μιας και δεν ανέβασε μόνη της τη φωτογραφία αλλά κυκλοφόρησε κατευθείαν από τους paparazzi. Φαίνεται όντως πολύ αδυνατισμένη.

H Kim έδειχνε ιδιαιτέρως εντυπωσιακή με το Alexander McQueen κόκκινο φόρεμά της και τις Sergio Rossi γόβες της. Προηγουμένως η σταρ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό meeting στην εταιρεία παραγωγής Bunim/Murray. Η Kim συνάντησε τον Kanye για sushi στο Nobu, ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια του είδους. Αργότερα αποφάσισαν να δουν ταινία.

Νωρίτερα πάντως την ίδια ημέρα, η Kim έγραψε στο blog της: “Λατρεύω τις κολλητές φούστες και φορέματα. Αναδεικνύουν με ευκολία τις καμπύλες σου και κολακεύουν κάθε τύπο σώματος. Μπορείς να τα φορέσεις απλά ή να προσθέσεις αξεσουάρ ανάλογα με ποια στιγμή της μέρας επιλέγεις να τα φορέσεις! Μου αρέσει να επιλέγω μονόχρωμα look για να επιγχάνω την απόλυτη κομψότητα μέσα από την απλότητα".

Το πέτυχε.

Διαβάστε ακόμη:

H Kim Kardashian σχεδιάζει παιδικά

H Kim Kardashian δίνει οδηγίες για να τραβήξετε μια selfie πόζα