Τι θα φορέσουν οι Freaky Fortune στον αυριανό ημιτελικό;

Τι θα φορέσουν οι  Freaky Fortune στον αυριανό ημιτελικό;

Λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό του 59ου διαγωνισμού της Eurovision, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, αποκαλύφθηκε τι θα φορέσουν οι Freaky Fortune.

Και ενώ είναι εκείνες οι ώρες που ακούμε τα γνωστά «Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Freaky Fortune» αποκαλύφθηκε ποια εταιρία θα ντύσει τους Freaky Fortune και τον RiskyKidd στον αυριανό ημιτελικό και ευχόμαστε και στον σαββατιάτικο τελικό.

Η G-Star RAW, λοιπόν, πίστεψε στο δυναμικό, γεμάτο θετική ενέργεια dance track «Rise Up» της ελληνικής συμμετοχής και ανέλαβε τις εμφανίσεις των Freaky Fortune και RiskyKidd, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η G-Star Raw προσκάλεσε το συγκρότημα στο monobrand κατάστημα στο The Mall Athens, ώστε να επιλέξουν από την ανοιξιάτικη συλλογή τις εμφανίσεις τους για όλη διάρκεια της παραμονής τους στην Κοπεγχάγη μέχρι και την ημέρα του τελικού.

Οι Freaky Fortune και ο RiskyKidd επισκέφθηκαν το κατάστημα και με τη βοήθεια του G-Star expert, διάλεξαν ο κάθε ένας με το προσωπικό του στυλ τα κομμάτια από τα super denim, αλλά και dressy styles της G-Star Raw, και αξεσουάρ που συμπληρώνουν τις εμφανίσεις τους.

{youtube}uScDYYbQo6Q{/youtube}

Τους είδαμε να τα φορούν στις πρόβες και αναμένουμε και την αυριανή τους εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Freaky Fortune & RiskyKidd: Τι πρέπει να ξέρεις για τα αγόρια που στείλαμε στην Eurovision

Met Gala 2014: Τι φόρεσαν οι διάσημοι προσκεκλημένοι;