MAD VMA 2014: Η Demy παρουσιάζει πρώτη την Black σειρά της Toi & Μoi

MAD VMA 2014: Η Demy παρουσιάζει πρώτη την Black σειρά της Toi & Μoi

Πότε (και που) θα βρούμε το minimal chic κομμάτι που φόρεσε η τραγουδίστρια στο κόκκινο χαλί;

Ένα preview της νέας capsule σειράς BLACK από την φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή της παρουσίασε η Toi&moi στα MAD VMA, χθες το βράδυ. Για τον σκοπό, από το brand επιστρατεύθηκε η Demy- υποψήφια σε 5 κατηγορίες του event.

Η όμορφη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο event με ένα maxi φόρεμα στις αποχρώσεις του γκρι (lime stone) με αποκαλυπτική πλάτη, φαρδιά μπάσκα και σούρα στη μέση, μπρος και πίσω και με μικρό κάθετο άνοιγμα στο στήθος, και έκλεψε, φυσικά, την παράσταση. Χαρακτηριστικά της σειράς BLACK είναι τα πολυτελή της υφάσματα και τα ιδιαίτερα σχέδια, καθώς και τα διακοσμητικά υλικά που πλαισιώνουν κάθε κομμάτι της, και κάνουν τις εμφανίσεις όσων προτιμάνε τα κομμάτια της σειράς, statement. Η BLACK είναι, σίγουρα, μία συλλογή με σοφιστικέ χαρακτήρα, ειδικά σχεδιασμένη για red carpet εμφανίσεις, που αποπνέει μία αύρα ξεχωριστής θηλυκότητας. Με το maxi red carpet dress της από την σειρά BLACK, η Demy κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όλων πάνω της, αφού έκανε την απόλυτη, statement εμφάνιση της βραδιάς.

Θα την βρούμε στα καταστήματά της Toi&moi από τις αρχές Φθινοπώρου ενώ το φόρεμα της Demy θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα:
MAD VMA 2014: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί