Η Barbie συλλογή του οίκου Moschino που συζητήθηκε όσο καμία

Η Barbie συλλογή του οίκου Moschino που συζητήθηκε όσο καμία

Ο Jeremy Scott , στο γνωστό εκκεντρικό ύφος του, για τον μεγάλο ιταλικό οίκο

Ο πιο εκκεντρικός trend maker της μόδας, κατάφερε και πάλι να παρουσιάσει μία συλλογή που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Ο λόγος για τον Jeremy Scott και την Barbie συλλογή που σχεδίασε για τον οίκο Moschino, η οποία και παρουσιάστηκε μέσα στην εβδομάδα, στα πλαίσια του Milan Fashion Week.

Ο διευθυντής του ιταλικού οίκου είναι γνωστός για τις πολύχρωμες, εκκεντρικές δημιουργίες του. Ως εκ τούτου, μια συνεργασία με την iconic κούκλα ήταν, μάλλον, αναπόφευκτη και είναι λογικό. Από κοσμική σε αστροναύτη, η Barbie είναι η κούκλα με την μεγαλύτερη γκάμα εμφανίσεων- οι οποίες αποτέλεσαν και την πηγή έμπνευσης για όλα τα outfits που είδαμε στην πασαρέλα.

Φούξια, εκκεντρικά φορέματα, με το logo της Barbie, έντονα χρώματα, μίνι, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και kitsch στοιχεία συνέθεσαν μία συλλογή που έγινε αντικείμενο συζήτησης των fashionistas σε όλο τον κόσμο. Ογκώδη χτενίσματα, έντονο make up και δραματικά κοσμήματα, συνέθεσαν τα looks που είμαστε σίγουροι ότι έχουμε ξαναδεί, στο παρελθόν, φορεμένα στην αγαπημένη μας κούκλα. Μάλιστα, οι fans της συλλογής, δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι την Άνοιξη για να την αποκτήσουν, αφού, ήδη διατίθεται από το site του Moschino και το Stylebop.com. Δείτε στην gallery τις εμφανίσεις και πείτε μας: εσάς σας άρεσε, ή σας φάνηκε υπερβολική;