Αυτό είναι το μοντέλο που ανακαλύφθηκε μέσω Facebook

Αυτό είναι το μοντέλο που ανακαλύφθηκε μέσω Facebook

Μέσα σε μία νύχτα, η ζωή της 15χρονης Ewa Wladymiruk άλλαξε ριζικά

Γεννημένη στην Πολωνία, η Ewa Wladymiruk, είδε την ζωή της να αλλάζει εντελώς, μέσα σε μία νύχτα, και αφορμή υπήρξαν οι φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook. Άμεσα, η εντυπωσιακή έφηβη άφησε την γενέτειρά της, για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και να υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων Supreme Management, καταφέρνοντας, γρήγορα, να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, αυτή τη στιγμή, με συνεργασίες με οίκους όπως οι Louis Vuitton, Saint Laurent και Alexander Wang. Η Wladymiruk απάντησε στις ερωτήσεις του Harper's Bazaar για τον τρόπο που την ανακάλυψαν, τις αλλαγές που έφερε το modeling στη ζωή της και πολλά άλλα.

Πώς σε ανακάλυψαν;
Όταν ήμουν 15 χρονών, μου έστειλα ένα μήνυμα στο Facebook που έλεγε κάτι σαν «Γεια, δουλεύω για ένα πρακτορείο μοντέλων, μας αρέσει η εμφάνισή σου, θα μπορούσες, μήπως να μας στείλεις μερικές φωτογραφίες σου;». Ουσιαστικά αυτό έγινε.


Πίστεψες από την αρχή ότι το μήνυμα ήταν πραγματικό;
Όχι! Όταν έψαξα online το όνομα του πρακτορείου, σκέφτηκα ότι μπορεί και να είναι πραγματικό, και κανόνισα να κάνω ένα ραντεβού. Αλλά την πρώτη φορά που είδα το μήνυμα, φυσικά, πίστεψα ότι ήταν φάρσα ή κάτι τέτοιο.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου πράγμα στο fashion week;
Το να γνωρίζω όλους αυτούς τους ενδιαφέροντες ανθρώπους, ειδικά τους σχεδιαστές, και να βλέπω την διαδικασία της δημιουργίας από κοντά. Ακόμα, όλη αυτή η τρέλα που υπάρχει στη δουλειά μας μου αρέσει πολύ, γιατί τα πράγματα μπορούν να αλλάζουν κάθε δευτερόλεπτο.

Τι δεν σου αρέσει καθόλου στο fashion week;
Τα casting, γιατί μπορείς να περιμένεις πραγματικά πολύ ώρα, και μερικές φορές, απλώς χάνεις πολύτιμο χρόνο.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές, με τους οποίους έχεις συνεργαστεί;
Ο Alexander Wang, ο Umberto από τον οίκο Kenzo, και οι Laura και Kate των Rodarte- είναι πολύ καλοί, και πραγματικά ενδιαφέρονται για τους συνεργάτες τους. Δεν σε βλέπουν απλώς σαν μία κούκλα, αλλά σαν άνθρωπο.

Τι κάνεις μεταξύ των shows;
Μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση ή να πηγαίνω σινεμά.


Πώς θα περιέγραφες το προσωπικό σου στυλ;
Είναι απλό, αλλά μοντέρνο. Κυρίως φοράω μαύρα, για την ακρίβεια σχεδόν όλα μου τα ρούχα είναι μαύρα, με ένα gothic edge, που έχει μείνει από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας μου. Δεν μου άρεσε ποτέ το ροζ ή τα φορέματα, ήμουν πάντα κάπως edgy και η μαμά με τις δασκάλες μου προσπαθούσαν να το αλλάξουν αυτό, γιατί τους φαινόταν περίεργο τότε. Όταν ξεκίνησα το modeling το προσγείωσα λίγο όλο αυτό, γιατί δεν μπορούσα να πηγαίνω στα casting με το μαύρο μου κραγιόν και τα τσόκερ μου.

Ποιο είναι το αντικείμενο της ντουλάπας σου το οποίο δεν θα αποχωριζόσουν ποτέ;
Οι μπότες μου του οίκου Balenciaga. Οι flat με τις αγκράφες.

Αν μπορούσες να φοράς ρούχα ενός μόνο σχεδιαστή για το υπόλοιπο της ζωής σου, ποιος θα ήταν αυτός;
Ο Alexander Wang.