Emily Ratajkowski: Tο νέο σέξι πρόσωπο της Yamamay

Emily Ratajkowski: Tο νέο σέξι πρόσωπο της Yamamay

Eπιλέχθηκε από την Yamamay για να καταπλήξει και να κάνει τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2014 ακόμη πιο σέξι

Επιτέλους, η παγκοσμίως γνωστή ιταλική μάρκα εσωρούχων και μαγιό Yamamay, αποκαλύπτει την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2014. Η Yamamay ξεκινά τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας με αισθησιασμό και σέξι πνεύμα. Γιατί λοιπόν να μην διαλέξει την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο; Η Emily Ratajkowski είναι το νέο πρόσωπο της Yamamay, με κορμί που κόβει την ανάσα και με έκφραση που σαγηνεύει το φωτογραφικό φακό, χάρη στα έντονα σκούρα μάτια της.


Αφού γοήτεψε τους πάντες, τόσο μέσα από το διάσημο βίντεο κλιπ του Robin Thicke ""Blurred lines" όσο και μέσα από τον φακό του διεθνούς φήμης φωτογράφου Terry Richardson, το μοντέλο από το Λονδίνο, ποζάρει τώρα για τη νέα συλλογή Yamamay φθινόπωρο/χειμώνας.


Το κορίτσι φαινόμενο που παρασύρει, καθώς κατέχει ηγετική θέση στα κοινωνικά δίκτυα, και δίνει έμπνευση σε φωτογράφους και καλλιτεχνικούς διευθυντές του βεληνεκούς του Pharrell Ουίλιαμς, επιλέχθηκε από την Yamamay για να καταπλήξει και να κάνει τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2014 ακόμη πιο σέξι.


Το "Gone Girl" είναι η ταινία θρίλερ, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, σε σκηνοθεσία David Fincher και πρωταγωνιστές τους Ben Affleck, Rosamund Pike και την Emily, η οποία και θα είναι και το πραγματικό αστέρι της δυνατής διαφημιστικής καμπάνιας της Yamamay. Η Yamamay πάντα αναδεικνύει το γυναικείο σώμα μέσα από τις καμπάνιες της. Στην περίπτωση αυτή, επέλεξε το « πιο όμορφο στήθος του κόσμου». Η Emily θα είναι το θέμα της φωτογράφισης μέσα στο ατελιέ του ζωγράφου Ercole Pignatelli, που ενσαρκώνει την ιταλική τέχνη, ιστορία και πολιτισμό. Μια πινελιά σύγχρονης τέχνης προστίθεται από τα έργα του Fabio Novembre, που αντιπροσωπεύει τον ιταλικό σχεδιασμό ανά τον κόσμο. Δεν πρόκειται για μια απλή φωτογράφιση αλλά και για μια ιστορία που αφηγείται τον αισθησιασμό της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 μέσα απ' τα βαθιά και εκλεπτυσμένα χρώματα, τα πολύτιμα υφάσματα, τις ερεθιστικές δαντέλλες και τα αυθεντικά prints.


Μια πραγματικά νέα συλλογή που, χάρη τη φυσική ομορφιά της Emily, ενισχύει το πάθος και την μαγεία κάθε γυναίκας που θέλει να τολμήσει χωρίς να παραλείψει την κομψότητα και το στυλ.