Οδηγός αγοράς: Διάλεξε τζιν ανάλογα με το σωματότυπό σου

Οδηγός αγοράς: Διάλεξε τζιν ανάλογα με το σωματότυπό σου

Ψάξαμε και βρήκαμε 10 τζιν για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Το τζιν παντελόνι είναι ίσως το πιο βασικό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας. Πόσο εύκολο είναι όμως να βρεις το τέλειο τζιν που θα σε κολακεύει και θα μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ; Πολύ! Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή του παντελονιού ανάλογα με το σωματότυπο που έχεις:

Αν έχεις σωματότυπο "κλεψύδρα", τα καλύτερα jeans που μπορείς να επιλέξεις είναι παντελόνια καμπάνα σε φαρδιά γραμμή, ούτε χαμηλόμεσα, αλλά ούτε και ψηλόμεσα. Με αυτό τον τρόπο θα αναδεικνύεις τις καμπύλες σου και παράλληλα θα κρύβονται οποιεσδήποτε ατέλειες.

Για τις γυναίκες με σωματότυπο "μήλο", γυναίκες δηλαδή με αδύνατα πόδια αλλά μεγαλύτερη περιφέρεια στη μέση, η επιλογή των χαμηλοκάβαλων παντελονιών δεν είναι καθόλου κολακευτική. Τα ψηλόμεσα jeans κρύβουν τις ατέλειες της περιφέρειας και τονίζουν τα λεπτά σας πόδια.

Στις γυναίκες με "αγορίστικο" σωματότυπο, τις γυναίκες δηλαδή που δεν έχουν ιδιαίτερες καμπύλες, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα skinny jeans είναι ό,τι πρέπει για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός πιο θηλυκού σώματος.

Δείτε στην παραπάνω gallery τις προτάσεις του Queen.gr, για τα καλύτερα jeans της αγοράς, ανάλογα με το σωματότυπο στον οποίο ανήκετε!

Διαβάστε ακόμα:

Queen tips: Πέντε λόγοι που τα ρούχα σου δείχνουν φθηνά

Fall Style: 10 τέλεια φθινοπωρινά κομμάτια κάτω από 50€

Πώς θα ντυθείς για να φαίνονται τα πόδια σου πιο λεπτά!