Οι δέκα εντολές για το κόκκινο χαλί

Οι δέκα εντολές για το κόκκινο χαλί

Η Anna Dello Russo σας κάνει μάθημα για τις επίσημες εξόδους σας που περιλαμβάνουν πασαρέλα στο κόκκινο χαλί.

Μπορεί στην Ελλάδα να μη γίνονται μεγάλα gala και διοργανώσεις που να τραβούν όλα τα βλέμματα, αλλά φυσικά αυτό δεν ενδιαφέρει την editor-at-large και fashion editor της ιαπωνικής Vogue, Anna Dello Russo, που έγραψε τους δέκα κανόνες για να είναι οι γυναίκες φαντασμαγορικές στο κόκκινο χαλί. Τους κανόνες αυτούς τους εμπνεύστηκε, μόλις έλαβε την πρόσκληση για τα εγκαίνια της ρετροσπεκτίβας έκθεσης του Alexander McQueen στο Metropolitan Museum of Art που θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη στις 2 Μαΐου.

1. Μη διαλέξετε λάθος ρούχα. Διαβάστε πολλά περιοδικά και δείτε όλες τις τελευταίες κολεξιόν.

2. Διαλέξτε, φυσικά, υψηλή ραπτική.844-H-monadikh-Anna-Dello-Russo-se-paroxysmo-modas

3. Προετοιμάστε το σώμα σας, γυμναστείτε και κάντε αποτοξίνωση τουλάχιστον για ένα μήνα πριν το μεγάλο event, για να δείχνετε πιο λαμπερές από ποτέ.

4. Διαλέξτε ένα φόρεμα με μάκρος όχι μικρότερο από το ύψος των γονάτων, εκτός αν έχετε το σώμα super top model.

5. Φορέστε υπέροχα παπούτσια, με τακούνια που θα έχουν ύψος τουλάχιστον έντεκα εκατοστά, και περπατήστε ευθεία και «άγρια».

6. Με τα μαλλιά και το makeup μπορείτε να υπερβάλετε. Βγάλετε όλο σας το πάθος και δημιουργήστε έναν χαρακτήρα, που θα μείνει αξιομνημόνευτος.

7. Κρατήστε μια τσάντα clutch, οπωσδήποτε.

8. Μην φορέσετε ρολόι, όσο όμορφο κι αν είναι, γιατί μπορεί να θεωρηθεί αγένεια προς αυτούς που σας κάλεσαν.

9. Μην τολμήσετε να βγάλετε φωτογραφίες με το κινητό σας τους celebrities.

10. Όταν φτάσετε στο κόκκινο χαλί, οπλιστείτε με χαμόγελο και πάρτε μια βαθιά ανάσα.

Και αν οι δέκα εντολές της uber-glamorous Anna σας φαίνονται υπερβολικές, μην ξεχνάτε πως έχει συνεχώς προσκλήσεις για τέτοια μεγάλα event (θυμηθείτε το πάρτι της Carine Roitfeld) και η καθημερινότητά της δε μοιάζει ούτε στο ελάχιστο και είναι σαφώς πιο συγκλονιστική από αυτή του μεγαλύτερου Έλληνα celebrity.