Toi&moi FEAT. Demy Vol 04: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα συλλογή!

Toi&moi FEAT. Demy Vol 04:  Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα συλλογή!

Η καμπάνια της Toi&moi, με επίσημο πρόσωπο την Demy, απαντά στα πιο κεντρικά σημεία του νομού Αττικής

Για 4η συνεχή σεζόν, η Toi&moi συνεχίζει τη συνεργασία της με την Demy και την Panik Records και σφραγίζει αυτή τη συνεργασία «στους δρόμους»... Από αυτό το Σάββατο, η καμπάνια της Toi&moi με επίσημο πρόσωπο την Demy απαντά στα πιο κεντρικά σημεία του νομού Αττικής με 4 διαφορετικές εικόνες, υπό την καθοδήγηση του Θανάση Κρίκη και τις στιλιστικές επιλογές της Χρυσάνθης Θωμάτου. Η Demy, για μία ακόμα φορά αποδεικνύει ότι είναι το νέο fashion icon αποτυπώνοντας τις τάσεις του φετινού χειμώνα που απογειώνουν το leopard, λατρεύουν το ροζ ( tone sur tone) επιλέγουν το poncho ως το πλέον hot item και φυσικά παραμένουν πάντα θαυμαστές της θηλυκότητας.


Η Toi&moi έχει επιπλέον αναλάβει όλο το ενδυματολογικό κομμάτι της Demy στο επιτυχημένο talent show «The Music School» ενώ παραμένει η αποκλειστική επιλογή της pop τραγουδίστριας σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.


Για τους λάτρεις της Demy ένα δεύτερο lookbook πρόκειται να λανσαριστεί μέχρι τα τέλη του μήνα που θα περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες τάσεις του χειμώνα 2014-15 και φυσικά την καμπάνια της εταιρείας με τη συμμετοχή της αγαπημένης pop τραγουδίστριας. Stay tuned!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.toi-moi.com