Έρχεται: Η συνεργασία της Beyoncé με πασίγνωστη εταιρεία ρούχων!

Έρχεται: Η συνεργασία της Beyoncé με πασίγνωστη εταιρεία ρούχων!

Η σταρ επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να σχεδιάζει δική της σειρά για το Topshop.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Beyoncé έχει αποδείξει την αγάπη της για το Topshop, φορώντας δημιουργίες με το συγκεκριμένο label, αλλά και πηγαίνοντας στο flagship κατάστημα στο Oxford Circus, σχεδόν κάθε φορά που βρίσκεται στο Λονδίνο. Το επιχειρηματικό δαιμόνιό της δεν άργησε να φανεί, κι έτσι η διάσημη τραγουδίστρια ξεκινά τη συνεργασία της με το γνωστό brand, Topshop, για μια αθλητική σειρά με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για χορό, γυμναστική και πολλές ακόμη κατηγορίες σπορ.

Η Bey δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτό το επιχειρηματικό βήμα, αφού αποφάσισε να δημιουργήσει μια ολόκληρη καινούρια εταιρεία ρούχων σε μια fifty-fifty συνεργασία με το Topshop, με το όνομα "Parkwood Topshop Athletic Ltd", της οποίας οι συλλογές θα πωλούνται στα καταστήματα του κολοσσού της high street μόδας. "Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ένα καλύτερο συνεργάτη, όσο συνεχίζω να επεκτείνω την Parkwood. Πάντα λάτρευα το Topshop για την πίστη του στη μόδα και τον προχωρημένο τρόπο που λειτουργεί. Το να δουλεύω με αυτή τη δημιουργική ομάδα για να δημιουργήσουμε και να παράγουμε μια προσανατολισμένη στη μόδα συλλογή είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε όλες τις πτυχές αυτής της συνεργασίας.", δήλωσε η σταρ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα της Beyoncé να ασχοληθεί με το σχεδιασμό ρούχων, αφού έχει ήδη δική της σειρά, με το όνομα "House of Dereon", που διαχειρίζεται μαζί με τη μητέρα της, Tina, που είναι σχεδιάστρια κοστουμιών. Δεν είναι όμως ουτε η πρώτη απόπειρα του Topshop να συνεργαστεί με διάσημο πρόσωπο τέτοιου βεληνεκούς (με τη μακρόχρονη συνεργασία του με την Kate Moss) κι απ' ότι κρίνουμε θα υπάρξει και συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα

Όλα όσα συνέβησαν στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Athens Xclusive Designers Week

Ο ηθοποιός Pharrell και η τραγουδίστρια(;) Cara Delevingne στο νέο φιλμ Chanel