Γνωστό supermodel υπερασπίζεται την Kendall Jenner!

Γνωστό supermodel υπερασπίζεται την Kendall Jenner!

Μετά από το bullying που δέχτηκε η μικρή αδερφή Kardashian στις εβδομάδες μόδας, το top model έσπευσε να την προστατεύσει.

Το πασίγνωστο top model, Coco Rocha, που περιμένει και το πρώτο της παιδί, απάντησε με εκνευρισμό στους ισχυρισμούς ότι η Kendall Jenner δέχτηκε επιθέσεις bullying στα πρόσφατα shows των εβδομάδων μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. "Είναι κακό για τη βιομηχανία και αν όλα αυτά όντως συνέβησαν, είναι πολύ απογοητευτικό να το ακούς. Πρέπει να θυμόμαστε ότι κατά τη διάρκεια των shows, είναι όλα πολύ νέα κορίτσια. Είναι σαν το λύκειο. Αναπνέουμε και τρώμε και κοιμόμαστε μαζί για δύο μήνες, οπότε φτάνει σε ένα σημείο που νιώθεις αφόρητα, είσαι εκνευρισμένος και κουρασμένος και έχω και τις δικές μου ιστορίες, όπου ναι, βγαίνουν νύχια backstage", δήλωσε στο HuffPostLive.

spl877735 003

Coco Rocha

Όσο για τις συμβουλές της για το πώς να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις, στην πρωτάρα Kendall και τα νέα μοντέλα που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους; "Όταν κάτι τέτοιο συμβεί, κάνε ένα βήμα πίσω, ανάπνευσε για ένα λεπτό, βγες από το δωμάτιο - ό,τι χρειάζεσαι να κάνεις. Γιατί στο τέλος, ο κόσμος σε κοιτάζει κάτω από ένα λεπτό μικροσκόπιο. Ο κόσμος θα βλέπει ό,τι κι αν κάνεις, οπότε αν θέλεις τη δουλειά, αν θες να σε σέβονται στη βιομηχανία της μόδας, θυμήσου ότι παρ' όλο που είσαι ένα νέο κορίτσι, πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι λίγο μεγαλύτερη και λίγο σοφότερη".

Διαβάστε ακόμα

Kendall Jenner: Τι απαντάει στις φήμες ότι τα υπόλοιπα μοντέλα την μισούν;

Από ποιο οικονομικό brand ψωνίζει η Kim Kardashian;

Όλα όσα είδαμε στις 4 ημέρες του Athens Xclusive Designers Week