Δημιουργικές ανησυχίες της Eastpak

Δημιουργικές ανησυχίες της Eastpak

Μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία, για μία πρώην εταιρεία backpacks, που τώρα μετράει μοναδικές καλλιτεχνικές συνεργασίες με Raf Simons, Rick Owens, Christopher Shannon, Chris Van Assche.

Επιλέγοντας ογδόντα νέους καλλιτέχνες από οκτώ διαφορετικές χώρες η Eastpak παρουσιάζει το «artist studio», ένα project τόσο δημιουργικό όσο και οι καλλιτέχνες που το απαρτίζουν.

Το Eastpak artist studio βασίζεται στην ιδέα του να παρεμβαίνεις εικαστικά πάνω στην τσάντα σου με σκοπό να την κάνεις πιο προσωπική, μοναδική, κάτι που βλέπουμε καθημερινά και που έχει γίνει ήδη μόδα στις πλάτες των επίδοξων καλλιτεχνών.

Η Eastpak, η αυθεντική urban lifestyle brand, επιβεβαιώνει ότι οι τσάντες της αποτελούν γνήσια έργα τέχνης. Ως κομμάτι του νέου Eastpak artist studio project, ογδόντα από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες της ηπείρου μας, επιλέχτηκαν για να φτιάξουν μοναδικές δημιουργίες πάνω στο κλασσικό σακίδιο της Eastpak που παράχθηκε με ειδική ετικέτα μόνο για αυτό το project. Οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν προέρχονται από διαφορετικά backgrounds και περιλαμβάνουν γλύπτες, bloggers, ζωγράφους, ποιητές, αλλά και μουσικούς, graffiti artists και TV persons. Οι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα είναι οι Αδριανός Αγγελόπουλος, καλλιτέχνης/ Iωάννα Γουζέλη, εικαστικός/ Δημήτρης Λιόσης, καλλιτέχνης/ Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, σχεδιαστής θεατρικών κουστουμιών/ Αlecca Rox, fashion blogger / Παρασκευή Σιούτη, interior designer / Tassos Sofroniou, fashion stylist / Spike 69, writer/ Super Katerina, εικαστικός/ Δημήτρης Τσίγκος, αρχιτέκτονας.

Φέροντας την «Eastpak Artist Studio» ετικέτα, οι μοναδικές αυτές δημιουργίες θα δοθούν για δημοπρασία, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού σωματίου το Καραβάνι της Αλληλεγγύης.

Εκτός από την Ελλάδα άλλες χώρες που έχουν λάβει μέρος στο Eastpak Artist Studio είναι η Αγγλία, η Ισπανία, η Γερμανία, το Hong Kong, η Ιταλία, το Βέλγιο και η Ολλανδία.
Στην περίπτωση που κάποια από τις δημιουργίες σας κλέψει την καρδιά μπορείτε να την «χτυπήσετε» στην online δημοπρασία που θα γίνει στο Ebay από τις 7 ως τις 17 Απριλίου.

Από τις λίγες αλλά σημαντικές φορές που οι συμμετοχές της Ελλάδας είναι απόλυτα ανταγωνιστικές και πολύ πρωτότυπες σε διεθνές επίπεδο και με πολύ καλές κριτικές!