Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της Naomi Campbell;

Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της Naomi Campbell;

Το top model μίλησε στο περιοδικό "The Edit" για τους πιο σημαντικούς φόβους της, τη φιλία της με τον John Galliano και την οικογένειά της, με τη φωτογράφιση να δείχνει ότι η Naomi "το έχει" ακόμα.

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με πολλές αποκαλύψεις έδωσε στο ηλεκτρονικό περιοδικό του Net-a-Porter, "The Edit" και στη δημοσιογράφο Harriet Quick, το γνωστό supermodel Naomi Campbell. Την ανακάλυψαν στα 15 μόλις της χρόνια και τώρα, στα 44 της είναι ακόμη ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη. Έχοντας δουλέψει για περίπου όλους τους μεγάλους οίκους μόδας ανά τον κόσμο, η "γαζέλα" παραδέχεται ότι ακόμα αγχώνεται πριν από κάθε εμφάνισή της στην πασαρέλα: "Ακόμα φοβάμαι. Κάνω το σταυρό μου πριν ανέβω στην πασαρέλα. Προσεύχομαι να μη μου πέσει το φόρεμα".

Ο μεγαλύτερός της φόβος είναι ο φόβος αυτός καθ' αυτός, λέει. "Αν νιώθεις φόβο, ο φόβος θα έρθει σε εσένα. Ο φόβος είναι ένα απαίσιο πράγμα να έχεις και το γνωρίζω αυτό από τότε που ήμουν παιδί. Μπορεί να σε αποτρέψει να κάνεις πράγματα που θέλεις στη ζωή σου. Δε θέλω να με κρατάει πίσω ο φόβος". Η "οικογένειά" της είναι η οικογένεια που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέσω της μόδας. Αποκαλεί μπαμπά της τον Azzedine Alaïa, τον Gianni Versace αδελφό, ενώ στηρίζει ανοιχτά τον John Galliano: "Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτόν. Είναι σε μια τρομερή φάση για χρόνια, εσωτερικά και εξωτερικά. Ο John με αγγίζει: χασκογελάμε σαν παιδιά. Ποτέ δε θέλω να χάσω την παιδικότητα του εαυτού μου. Δεν έχει σημασία πού θα πάει (ο Galliano), ή τι θα κάνει - δεν μπορεί κανείς να του αφαιρέσει το ταλέντο και το τι μπορεί να κάνει".

naomitheedit12

Θεωρεί τον εαυτό της μαχητικό και γι' αυτό προσπαθεί πάντα να βοηθά τους άλλους, χρησιμοποιώντας αυτό το στοιχείο της. Η ίδια έχει ξεκινήσει την καμπάνια #CrushEbolaNow μαζί με άλλους celebrities για την ευαισθητοποίηση του πλανήτη και την εύρεση χρημάτων με σκοπό την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού. Δεν είναι η μοναδική φορά που το μοντέλο ασχολείται με τη φιλανθρωπία, αφού έχει καταφέρει στο παρελθόν να συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως για τις καταστροφές του τυφώνα Κατρίνα και το σεισμό στην Αϊτή. "Ο Nelson Mandela πάντα μου έλεγε να χρησιμοποιώ τον εαυτό μου για να βοηθώ άλλους ανθρώπους", λέει σε δήλωσή της η Naomi, δείχνοντας μια πιο ευαίσθητη πλευρά του δυναμικού εαυτού που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Δείτε στην παραπάνω gallery ολόκληρη τη φωτογράφισή της για το περιοδικό "The Edit"!

Διαβάστε ακόμα

Πόσα χρήματα βγάζει την ημέρα η Cara Delevingne; Το ποσό θα σας αφήσει άφωνους

Η Kate Moss μας καλεί σπίτι της για τσάι και μοιράζεται τα αγαπημένα της πράγματα (βίντεο)

Ο διασυρμός δεν έχει τέλος για τον John Galliano