Ο Oscar de la Renta "ένωσε" τη μόδα με τον αθλητισμό!

Ο Oscar de la Renta "ένωσε" τη μόδα με τον αθλητισμό!

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών βρέθηκε στο λαμπερό show προς τιμήν του μεγάλου σχεδιαστή

Πριν λίγες μέρες, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» διοργάνωσε cocktail με επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, προς τιμήν του ξεχωριστού αυτού σχεδιαστή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Στο event είδαμε, μεταξύ άλλων, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, και πιο συγκεκριμένα την Πρόεδρο του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη, την Αντιπρόεδρο Εύη Μωραϊτίδου, την Γενική Γραμματέα, Βούλα Ζυγούρη, την Β' Αντιπρόεδρο Βιργινία Κραβαριώτη και την Ταμία Αγγελική Καραπατάκη, καθώς και την Χρυσή Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου.

oscar della renta


Δεν ήταν μόνο η αγάπη για τη μόδα και τις δημιουργίες του οίκου Oscar de la Renta που έφερε τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών σε αυτή την εκδήλωση αλλά και το γεγονός πως οι σχέσεις του με την «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» είναι πολύ στενές, καθώς οι 2 φορείς έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας για την προαγωγή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.


Η Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εκδήλωση αυτή είναι μία βραδιά θαυμασμού, αγάπης και τιμής ενώ από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρόεδρο του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κ. Παναγόπουλου για την πρόσκληση σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, η οποία για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών".

Να θυμίσουμε πως την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η Αλίς Δικαίου και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».