Η Juicy Couture απογειώνει τη sporty-luxe διάθεση!

Η Juicy Couture απογειώνει τη sporty-luxe διάθεση!

Το εμβληματικό tracksuit από 100% κασμίρ είναι το outfit που θα συνοδέψει με στυλ τις cozy καθημερινές μας στιγμές!

Η συλλογή της Juicy Couture πάντα κάνει άμεσες αναφορές στην ακαταμάχητη λάμψη του Λος Άντζελες και αυτή την φορά έρχεται να επιβεβαιώσει την θέση της ως το απόλυτο Californian brand, που συνδυάζει ιδανικά την πολυτέλεια με την άνεση. Το χαρακτηριστικό και εμβληματικό tracksuit, που ανέδειξε την Juicy Couture ως ένα απολύτως επιτυχημένο fashion brand, δεν σταματά ποτέ να ανανεώνεται και να παρουσιάζεται μέσα από νέες οπτικές. Και για το Χειμώνα του 2014, η πραγματική Hollywood Ingénue θα έχει την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει το πιο αγαπημένο κομμάτι της Juicy Couture στην πλέον πολυτελή του εκδοχή, από 100% κασμίρ.

Σε περιορισμένο αριθμό και στα απόλυτα χρωματικά trend του χειμώνα - γκρι, μπλε του κοβαλτίου και φωτεινό κοραλλί - η κασμιρένια εκδοχή της πιο άνετης φόρμας έρχεται να εντυπωσιάσει. Ανακαλύψτε αποκλειστικά το πιο luxe tracksuit στις boutique και τα corners της Juicy Couture από την 1η Δεκεμβρίου και επιτρέψτε στον εαυτό σας να υποκύψει σε μια «μικρή» πολυτέλεια.

Συνδυάζοντας άνεση με στιλ το μοναδικό αυτό κομμάτι της Juicy Couture εμπερικλείει όλη την ουσία της φιλοσοφίας του Hollywood. Ανέμελη, ανεπιτήδευτη, αλλά πάντα κομψή, η Hollywood Ingénue ξέρει πάντα να ξεχωρίζει.