H&M Studio SS15: Μια ανοιξιάτικη συλλογή εμπνευσμένη από τη χαλαρή ζωή του Miami!

H&M Studio SS15: Μια ανοιξιάτικη συλλογή εμπνευσμένη από τη χαλαρή ζωή του Miami!

Οι διακοπές, ο ήλιος και η χαλαρή ζωή του Μαϊάμι και του Palm Springs είναι η έμπνευση πίσω από τη συλλογή H&M Studio για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Αέρινες γυναικείες δημιουργίες που μας κάνουν να νοσταλγούμε τον ανοιξιάτικο ήλιο και μια νέα παραλλαγή της ανδρικής αστικής γκαρνταρόμπας, είναι όλα όσα περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή του H&M, Studio, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Αρκετοί celebrities της εγχώριας showbiz έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της συλλογής, ανάμεσά τους οι Μαρία Ηλιάκη, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ενώ εντυπωσιάστηκαν από τα πολύ ιδιαίτερα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που θα κυριαρχήσουν σε όλες μας τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Στη γυναικεία συλλογή, το ντραπέ σχέδιο στα σετ σε στυλ πιτζάμας δίνει έναν στυλάτο αέρα, ενώ ένας συνδυασμός από στάμπες και αθλητικές επιρροές είναι ιδανικός για τις χαλαρές στιγμές όλη τη σεζόν. Στα θέματα της συλλογής, συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

• Οι ντραπέ μπλούζες στυλ πιτζάμας διατίθενται με ανδρικές ρίγες και μπορούν να φορεθούν ή με ασορτί παντελόνι, ή σαν ένα κρουαζέ σακάκι που έχει είτε στάμπα είτε ένα γυαλιστερό μπροκάρ ώστε να φοριέται με άνετα σορτς.
• Οι στάμπες ενισχύουν την αίσθηση της ζεστασιάς και του παιχνιδιάρικου στυλ, όπως τα φλαμίνγκο σε ένα στράπλες μπικίνι, ένας κάκτος σε ένα καφτάνι ή ένα μοτίβο οφθαλμαπάτης με φιδίσιο δέρμα σε ένα θηλυκό φόρεμα με ίσια ριχτή γραμμή.
• Τα αθλητικά στοιχεία είναι σημαντικά, όπως μια υπερμεγέθης αμάνικη μπλούζα του τένις που μπορεί να φορεθεί σαν φόρεμα, ή ένα κόψιμο σε στυλ μαγιό στο πίσω μέρος μιας μακριάς φανέλας.
• Βλέπουμε ένα διακριτικό μπατίκ θέμα στα ρούχα και στα αξεσουάρ, όπου το καπέλο του ψαρά είναι ένα από τα βασικά κομμάτια.
• Τα βασικά κομμάτια είναι πολύ διασκεδαστικά, με αίσθηση της δεκαετίας του '70, από φαρδιά τζιν με καμπάνα, μακό με στάμπα στο μπροστινό μέρος και μανίκια ως τον αγκώνα, και μια επιλογή από κοντές και μακριές μονοκόμματες φόρμες για το πρωί και το βράδυ.

Τα κομμάτια που καθορίζουν την ανδρική αστική γκαρνταρόμπα είναι στην καρδιά των ανδρικών ρούχων Η&Μ τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015:

• Ανανεωμένες παραλλαγές των αστικών κλασικών ρούχων, όπως μια βαμβακερή έκδοση του τζιν μπουφάν σε μαύρο ή άσπρο, ένα σακάκι με μισή φόδρα από ύφασμα που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος, ένα μεταλλιζέ ή λινό κοντό μπουφάν κι ένα δερμάτινο μπουφάν μοτοσικλέτας με φθαρμένο στυλ.
• Τα μοντέρνα υλικά δίνουν μια φουτουριστική αίσθηση, όπως ένα κοντό μπουφάν με φερμουάρ από διχτυωτό ύφασμα σε πράσινο του μήλου ή ένα scuba φούτερ με στάμπα με εικόνες sci-fi.
• Τα skinny τζιν έχουν μπάλωμα στο ένα γόνατο, ενώ τα κομψά παντελόνια είναι κάπρι και τα παντελόνια φόρμας είναι από ύφασμα ζέρσεϊ ή απομίμηση δέρματος.
• Τα απαραίτητα κομμάτια έχουν νέα ενέργεια, όπως ένα κομψό λευκό πουκάμισο από ποπλίνα με θερμοκολλημένη τσέπη, ένα πουλόβερ από μοντέρνα υλικά σε πράσινο του μήλου και μακό με χαμόγελο ή από δέρμα.

Η συλλογή θα πωλείται σε πάνω από 200 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο από τις 12 Μαρτίου.

Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από το λαμπερό event της εταιρείας H&M για την παρουσίαση της συλλογής H&M Studio SS15!