British Fashion Awards: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ και οι μεγάλοι νικητές

British Fashion Awards: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ και οι μεγάλοι νικητές

Η εμφάνιση του John Galliano, η συγκίνηση της Anna Wintour και το τρυφερό φιλί της Victoria Beckham στο σύζυγό της, ήταν μόνο μερικά από τα στιγμιότυπα της βραδιάς. 

Ο Erdem, η Victoria Beckham και ο Nicolas Ghesquiére, ήταν οι μεγάλοι νικητές της χθεσινής βραδιάς, κερδίζοντας τα βραβεία Womenswear Designer, Brand και International Designer, αντίστοιχα. Η αφρόκρεμα της μόδας και του Hollywood παρευρέθηκε στα British Fashion Awards, πραγματοποιώντας μερικές από τις πιο chic εμφανίσεις που έχουμε δει ποτέ, ενώ άλλοι δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τα red carpet looks τους.

Η εμφάνιση της Rihanna σχολιάστηκε αρνητικά, αφού το πολύ αποκαλυπτικό tuxedo Stella McCartney φόρεμά της δε θεωρήθηκε ιδιαίτερα κατάλληλο για την περίσταση, ενώ οι Emma Watson, Olivia Palermo, Kendall Jenner, Suki Waterhouse και Alexa Chung κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό με τις κομψές εμφανίσεις τους.

10808896 844885632228611 1861915231 n

Poppy Delevingne, Cara Delevingne, Joan Smalls, Karlie Kloss. Τα μοντέλα συγχαίρουν με το δικό τους τρόπο την Cara για τη μεγάλη της νίκη!

Από τα βραβεία δεν έλειψαν φυσικά και οι συγκινητικές στιγμές. "David, λατρεύω εσένα και τα παιδιά μας", δήλωσε η Victoria Beckham όταν κέρδισε το δικό της βραβείο για το καλύτερο Brand της χρονιάς και έδωσε στο σύζυγό της ένα τρυφερό φιλί. Η Anna Wintour ανέβηκε εμφανώς συγκινημένη στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο "Outstanding Achievement" από τον καλό της φίλο, John Galliano, που έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη σκηνή των British Fashion Awards. Τέλος, η αγαπητή σε όλους Cara Delevingne αναμενόμενα κέρδισε το βραβείο "Model of the Year", με τις αμέτρητες καμπάνιες και επιδείξεις μόδας που έκανε φέτος να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το κασέ και το status της στη βιομηχανία της μόδας.

Δείτε στην παραπάνω gallery τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι celebrities στα χθεσινά British Fashion Awards!

Διαβάστε ακόμα

Πού συναντήθηκαν Naomi Campbell, Anna Wintour, Sienna Miller και Beckhams;

Τα παπούτσια που η Rihanna φορά με όλα της τα outfits!

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/