Victoria's Secret 2014: Όλα όσα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν την πασαρέλα!

Victoria's Secret 2014: Όλα όσα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν την πασαρέλα!

Οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου στις προετοιμασίες τους για το show του μεγάλου οίκου εσωρούχων!

Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται το μεγάλο ετήσιο show εσωρούχων του γνωστού οίκου "Victoria's Secret" και οι VS Angels κάνουν ασταμάτητες πρόβες και προετοιμασίες για την εμφάνισή τους στην πασαρέλα. Εντυπωσιακά φτερά, glitter και εσώρουχα με πολύτιμες πέτρες, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα φορέσουν τα πανέμορφα μοντέλα που θα περπατήσουν στο catwalk, υπό τη μουσική συνοδεία της Ariana Grande, της Taylor Swift, του Ed Sheeran και του Hozier.

10808761 1515617005354330 138612306 n

Με τη λίστα των μοντέλων να συμπεριλαμβάνει τις Alessandra Ambrosio, Adriana Lima (που θα φορέσουν τα πανάκριβα Fantasy Bras), Candice Swanepoel, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Lily Aldridge και πολλές ακόμη καλλονές, το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι το fashion show της Victoria's Secret για το 2014 θα είναι σίγουρα γεμάτο σέξι παρουσίες, που θα μαγνητίσουν τα ανδρικά, αλλά και τα γυναικεία βλέμματα. Οι άγγελοι επισκέφθηκαν χθες το κατάστημα της εταιρείας στο Λονδίνο, φορώντας skinny jeans και διαφημιστικά t-shirts Victoria's Secret για το σημερινό show, μοιράζοντας φιλιά στους θαυμαστές τους που συγκεντρώθηκαν εκεί, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο EDITION για φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις και ένα διάλειμμα για τσάι.

Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει πολλές πρόβες, beauty προετοιμασίες και γυμναστική της τελευταίας στιγμής, έτσι ώστε όλες να είναι runway-ready για να μαγέψουν το τυχερό κοινό που θα βρεθεί στο London’s Earl’s Court Exhibition Centre. Δείτε στην παραπάνω gallery τι δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram τα "αγγελάκια", λίγες ώρες πριν την πασαρέλα!

Διαβάστε ακόμα

Τα 6 ομορφότερα νέα μοντέλα του 2014

British Fashion Awards: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ και οι μεγάλοι νικητές

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/