Kate Moss: "Η Cara δε χρειάζεται συμβουλές από 'μένα!"

Kate Moss: "Η Cara δε χρειάζεται συμβουλές από 'μένα!"

Fashion B.F.F.'s: Το supermodell προχώρησε σε πολύ κολακευτικές δηλώσεις για τη "διάδοχό" της, Cara Delevingne. 

Είναι και οι δυο τους πανέμορφες Βρετανίδες καλλονές και πολύ πρόσφατα συνεργάστηκαν με τον οίκο Burberry, σε μια καμπάνια που άφησε άφωνο τον κόσμο της μόδας. Κι ενώ πολλοί πίστευαν ότι υπάρχει μια υποτυπώδης κόντρα μεταξύ τους για το αν η Cara θα πάρει το σκήπτρο της Kate, η τελευταία, με τις δηλώσεις της, διαψεύδει όλες τις φήμες.

"Η Cara το 'χει - δε χρειάζεται συμβουλές, ξέρει τι κάνει, είναι σίγουρη για τον εαυτό της μπροστά από την κάμερα. Είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο", δήλωσε το 40χρονο μοντέλο. Όσο για τις συμβουλές ομορφιάς που αντάλλαξαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού που γύρισαν για το άρωμα "My Burberry", η ίδια προσθέτει: "Δεν είπαμε τίποτα ιδιαίτερο - η Cara δε φορά πολύ μακιγιάζ. Έχει ένα πολύ φυσικό look, φοράει μακιγιάζ μόνο όταν είναι στη δουλειά. Μιλήσαμε για όλα τα άλλα εκτός από το μακιγιάζ!".

spl883960 010

Delevingne και Moss παρευρέθηκαν μαζί και στην αποκάλυψη της νέας χριστουγεννιάτικης βιτρίνας του πολυκαταστήματος Printemps στο Παρίσι, την Παρασκευή, με την Cara να γίνεται αρκετά αποκαλυπτική στο Style.com, για τις λεπτομέρειες της φωτογράφισής της για το άρωμα με την Kate: "Νομίζω ότι η αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν ήμαστε και οι δύο γυμνές και είχε τα πόδια της τυλιγμένα γύρω μου, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνουμε σκεπασμένες με τις καπαρντίνες. (Η Kate) Μου έμαθε να είμαι ο εαυτός μου και να μη δίνω δεκάρα για το τι λέει ο κόσμος. Και να υποστηρίζω τον εαυτό μου. Είναι μια πραγματικά δυνατή γυναίκα". Μια νέα φιλία γεννιέται στο χώρο της μόδας; Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τα δύο διάσημα μοντέλα!

Διαβάστε ακόμα

Kate Middleton: Στη Νέα Υόρκη, φορώντας το τέλειο holiday outfit

Οι Twinfashion μιλούν στο Queen.gr και αποκαλύπτουν τα μυστικά του στυλ τους

Τι ενώνει τη Jennifer Lawrence με τον πρωταγωνιστή του "50 Shades of Grey";

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/