Η Miranda Kerr παρουσιάζει τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Swarovski!

Η Miranda Kerr παρουσιάζει τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Swarovski!

Χάρη στην απαράμιλλη φωτεινότητα που χαρακτηρίζει τις συλλογές της, η Swarovski αποτελεί τον ιδανικό «προορισμό» για όσους αναζητούν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο με ιδιαίτερα εντυπωσιακή λάμψη.

Δε θα μπορούσε να υπάρξει, φυσικά, καταλληλότερο και πιο λαμπερό πρόσωπο για να γίνει μούσα της καμπάνιας, από το supermodel, Miranda Kerr. H Miranda παρουσιάζει τα «must» κομμάτια της χριστουγεννιάτικης συλλογής, τα οποία συνθέτουν εντυπωσιακές γιορτινές εμφανίσεις και αποτελούν ιδανικά δώρα για κάθε στυλ και προσωπικότητα.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της Swarovski περιλαμβάνει άφθονες ιδέες για δώρα και τα ιδανικά κομμάτια για όσους λατρεύουν τη μινιμαλιστική κομψότητα, τα χρώματα ή τα δυναμικά και τολμηρά σχέδια. Η συλλογή ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στα μοντέρνα και τα διαχρονικά σχέδια και περιλαμβάνει κοσμήματα και αξεσουάρ που προσθέτουν άμεσα μια πινελιά λάμψης στις καθημερινές εμφανίσεις σας, από το πρωί ως το βράδυ. Από τη διακριτική κομψότητα έως το εντυπωσιακό βραδινό λουκ, όποια και αν είναι η περίσταση και το ύφος που αναζητάτε, η Swarovski είναι ο ιδανικός σύντροφος.

cmyk 500x400px

Εκτός από τα υπέροχα κοσμήματα και αξεσουάρ, υπάρχουν εξαίσια διακοσμητικά σπιτιού, ρολόγια και μικρά δερμάτινα είδη, καθώς και κομμάτια ιδανικά για τον άνδρα. Η πολύπλευρη χριστουγεννιάτικη σειρά της Swarovski περιλαμβάνει ξεχωριστά δώρα, όπως τα ποτήρια σαμπάνιας flute, τα κηροπήγια, τα μανικετόκουμπα και οι βραδινές τσάντες.

Οι ιδέες για δώρα συνοψίζουν τις εμβληματικές αξίες της Swarovski και μαρτυρούν την απόλυτη προσήλωση της επωνυμίας στη λεπτομέρεια. Από τα πιο προσιτά στα ιδιαίτερα πολυτελή, κάθε κομμάτι θα χαρίσει αναμφίβολα φως και λάμψη σας πρόσωπα, τα φετινά Χριστούγεννα!