Kim και Kanye πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Balmain

Kim και Kanye πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Balmain

Μετά από τα supermodels που έτρωγαν burgers, ο Olivier Rousteing κερδίζει ξανά τις εντυπώσεις με τη συνέχεια της καμπάνιας για την Άνοιξη του 2015!

Στο preview που έδωσε στη δημοσιότητα ο οίκος Balmain από την καμπάνια για την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου, οι Adriana Lima, Joan Smalls, Rosie Huntington-Whiteley, Isabeli Fontana και Crista Cober, ή όπως τις ονομάζει, ο "στρατός" Balmain, φωτογραφήθηκαν από το Mario Sorrenti σε ένα πολύ διαφορετικό concept. Τα supermodels έτρωγαν burgers και pop corn και έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια, φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες Balmain.

MTI2NjIyNjU4NDI2MDgyNTc4

Φυσικά, από τη νέα καμπάνια, δε θα μπορούσε να λείπει το πολύ φιλικό ζευγάρι του σχεδιαστή, Kim Kardashian West και Kanye West. Η reality star δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες με το σύζυγό της - preview της καμπάνιας Balmain, με τον Rousteing να δηλώνει: "Γι' αυτή την καμπάνια για τα Menswear, ήθελα να φωτογραφίσουμε μια στιγμή αγάπης. Η Kim και ο Kanye είναι style icons και φίλοι. Είναι τιμή να τους έχουμε σε αυτή την καμπάνια Balmain. Μαζί, αντιπροσωπεύουν την αγάπη, την ομορφιά και την ποικιλία - είναι ο νέος μοντερνισμός. Είναι περισσότερο από μια καμπάνια, εκφράζει κάτι πέρα από τα ρούχα - είναι ένας εορτασμός της αγάπης και της φιλίας. Αυτή είναι μια νέα δήλωση για τον οίκο Balmain".

MTI2ODU0ODg1OTY1NjEzMDY2
10852764 763501727036445 903438486 n

Οι Kardashians/Jenners/Wests είχαν μια απίστευτα ανοδική πορεία στο χώρο της μόδας φέτος, με την Kendall να γίνεται model of the moment μέσα σε λίγους μόλις μήνες, με τους Kimye να γίνονται εξώφυλλο στη Vogue, αλλά και την Kim να επιχειρεί να "σπάσει" το διαδίκτυο με το περίφημο εξώφυλλό της για το περιοδικό Paper. Καθόλου άσχημη χρονιά το 2014 για εκείνους, δε νομίζετε;

Διαβάστε ακόμα

Pink Woman: Η παρουσίαση της νέας καμπάνιας με πρωταγωνίστρια τη Δούκισσα Νομικού!

Τι δώρο θέλει για τα Χριστούγεννα η Olivia Palermo;

#2014: 10+1 φορές που ζηλέψαμε το στυλ της Kim Kardashian

http://fashiondiaries247.blogspot.com/