Αυτό το μοντέλο κάνει καριέρα σαν σωσίας της Naomi Campbell!

Αυτό το μοντέλο κάνει καριέρα σαν σωσίας της Naomi Campbell!

Υπέφερε πολλά χρόνια από bullying, όμως κατάφερε να κάνει καριέρα ως μοντέλο!

Η Lystra Adams ήταν ένα κορίτσι με δύσκολα παιδικά χρόνια. Στο σχολείο, όπου υπέφερε από συχνές κρίσεις πανικού, οι συμμαθητές της την πείραζαν διαρκώς για το ύψος της και την αποκαλούσαν σπασικλάκι, όμως σήμερα δηλώνει πως δεν μπορεί να βγει από το σπίτι χωρίς τους σωματοφύλακές της. Η 37χρονη κάνει πλέον καριέρα ως μοντέλο και μάλιστα ως σωσίας της Naomi Campbell!

245F0B2500000578-2894162-image-a-7 1420189748200

"Πάντα με πείραζαν στο σχολείο - ήμουν πάντα ψηλή και συνήθως ήμουν πιο ψηλή από τα μεγαλύτερα αγόρια, εκτός, φυσικά, από τα κορίτσια της ηλικίας μου και φορούσα αυτά τα πολύ χοντρά γυαλιά μυωπίας", έχει δηλώσει η Lystra. Πλέον, έχει ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα και δεν κοιτά ποτέ πίσω, αφού από το 1997 μετακόμισε από το Montserrat στο Yorkshire, όταν η Naomi Campbell βρισκόταν στην κορυφή του χώρου της μόδας. "Δεν είχα ιδέα μέχρι που μια μέρα, περίπου ένα χρόνο αφότου έμενα εκεί, μια γυναίκα με πλησίασε και μου είπε πως μοιάζω στη Naomi", αναφέρει.

Για τα τελευταία 15 χρόνια η Lystra προσλαμβάνεται για να παρευρίσκεται σε λαμπερές εκδηλώσεις, ως σωσίας της Naomi, ενώ τη σταματούν διαρκώς στο δρόμο για αυτόγραφα, λόγω της απίστευτης ομοιότητάς της με τη γνωστή σταρ.

Διαβάστε ακόμα

Τα supermodels της Victoria's Secret φέρνουν το καλοκαίρι φορώντας τα μαγιό τους!

Olivia Palermo: Μας δίνει την ευκαιρία για μια κλεφτή ματιά στη λαμπερή ζωή της

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/