Τι προτείνει η Alexa Chung, guest editor για τον Tommy Hilfiger, για τον Ιανουάριο 2015;

Τι προτείνει η Alexa Chung, guest editor για τον Tommy Hilfiger, για τον Ιανουάριο 2015;

Η Αγγλίδα μοντέλο, παρουσιάστρια και συγγραφέας Alexa Chung, ως guest editor κάνει τις δικές της προτάσεις για το στυλ και τα must-have κομμάτια από τη συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2014!

Για αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία ως guest editor, η Chung έχει επιλέξει τα must-have κομμάτια της σεζόν -με συμβουλές styling και αποκλειστικές behind-the-scenes εικόνες από τη φωτογράφηση της, που πραγματοποιήθηκε στα Milk Studios στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

tommy2

"Αυτό το look είναι ιδανικό για ταξίδια - είτε πρόκειται για μεγάλα ταξίδια με αυτοκίνητο, ή με αεροπλάνο. Και η ομορφιά είναι, ότι είναι αποδεκτό να φορεθεί και πέρα από το ταξίδι!".

tommy1

"Είναι κομψό, χωρίς να είναι κλασικό. Τέλειο για μια επαγγελματική συνάντηση ή ένα smart δείπνο. Συνδυάστε με τακούνια για μια πιο σέξι εμφάνιση, ή loafers για μια πιο πρωινή εμφάνιση".

th  alexa chung   january 2015 - proposal 5

"Αυτό είναι το είδος πραγμάτων που φαντάζομαι τα αγόρια πιστεύουν ότι πρέπει να φοράνε τα κορίτσια, όταν χαλαρώνουν μέσα στο σπίτι. Αφήστε τα sweatpants να ξεκουραστούν και δοκιμάστε αυτό το σέξι αλλά άνετο look".

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Alexa με Tommy Hilfiger, καθώς και backstage λήψεις, στην παραπάνω gallery!