Η Miranda Kerr φωτογραφίζεται για το Harper's Bazaar και μιλά ανοιχτά για το διαζύγιό της

Η Miranda Kerr φωτογραφίζεται για το Harper's Bazaar και μιλά ανοιχτά για το διαζύγιό της

Plus: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του editorial για το γνωστό περιοδικό!

Η 31χρονη Kerr τραβά όλα τα βλέμματα στην τελευταία της φωτογράφιση για το Harper's Bazaar, αφού η ίδια εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού, topless, φορώντας μόνο ένα καπέλο, ένα χρυσό κολιέ και ένα ψηλόμεσο παντελόνι! Το μοντέλο αποφάσισε να μιλήσει στο περιοδικό για πολλά θέματα, αποκαλύπτοντας άγνωστες, μέχρι στιγμής, πτυχές της ζωής της.

Ο Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton ήταν εκείνιος που άνοιξε τις πόρτες της βιομηχανίας για την ίδια. "Πίστεψε πολύ σε μένα σε ένα κόσμο που πολλοί δεν το έκαναν. Αν είσαι σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, σε κρατούν σε αυτή την κατηγορία. Ξεκίνησε πιο "εμπορικά" και κάποιες φορές είναι δύσκολο να τραβήξεις διαφορετικό δρόμο, κατάλαβες;", δηλώνει.

Η Miranda, μιλά, επίσης για το γιο της, τη σχέση της με τον Orlando Bloom μετά το διαζύγιο, αλλά και για το αν βγαίνει ραντεβού. "Είναι το πιο γλυκό αγόρι, αλήθεια τόσο ευγενικός και τόσο αγαπησιάρης και... Συγκινούμαι γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι πολύ συμπαθητικός και αστείος!", αναφέρει, για το γιο της, Flynn. Όσο για τον πρώην σύζυγό της; "Μένει 30 δευτερόλεπτα μακριά. Τα πάμε πολύ καλά. Κάνουμε πολλή παρέα. Είμαστε μια ομάδα και πραγματικά το προσπαθούμε γιατί ο Flynn είναι η προτεραιότητά μας. Είμαστε και οι δύο πολύ ευθείς για τα πάντα. Ακόμα και αν δε χρειάζεται να είμαστε!". Δείτε στην παραπάνω gallery τις ξεχωριστές φωτογραφίες του supermodel για το Harper's Bazaar!

Διαβάστε ακόμα

Έτσι είναι η Kate Moss χωρίς photoshop!

H πιο ειλικρινής συνέντευξη της Victoria Beckham: 73 ερωτήσεις για τη ζωή της και την μόδα

Joan Didion: Το νέο cool girl της νέας καμπάνιας Céline, ετών 80, «έσπασε» το διαδίκτυο

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/