David Beckham: Πιο σέξι από ποτέ, στη νέα του συνεργασία με τα H&M (+βίντεο)

David Beckham: Πιο σέξι από ποτέ, στη νέα του συνεργασία με τα H&M (+βίντεο)

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με το άψογο στυλ και το hot παρουσιαστικό του.

Ο David μας άφησε άφωνους με την τελευταία του συλλογή εσωρούχων για τη γνωστή εταιρεία H&M, όπου φωτογραφήθηκε με τα απολύτως απαραίτητα. Όταν δείτε τις νέες εικόνες από τη συλλογή, αυτή τη φορά με ρούχα, για το brand, θα καταλάβετε γιατί είναι ακόμη ωραιότερος, ντυμένος.

david2

Η σύγχρονη εκδοχή του μοντέρνου άνδρα, βρίσκεται σε όλα τα κομμάτια της συλλογής “Modern Essentials Selected by David Beckham”, που αντιπροσωπεύουν απόλυτα το κομψό και φινετσάτο στυλ του «γκουρού» του ανδρικού στυλ. Μπορεί αυτή τη φορά να μη δούμε το καλλίγραμμο σώμα του ποδοσφαιριστή, όμως ο ίδιος μας δίνει μια σπάνια ευκαιρία να καταλάβουμε πώς ντύνεται πάντα τόσο άψογα. Ο Beckham επιλέγει τα αγαπημένα του κομμάτια από την ήδη υπάρχουσα σειρά των H&M και κάνει styling στον εαυτό του. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό.

david1

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω και επεκτείνω τη συνεργασία μου με τα H&M, επιλέγοντας τα αγαπημένα μου κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή Modern Essentials. Κάθε κομμάτι είναι ένα νέο κλασικό κομμάτι της νέας γκαρνταρόμπας που θα αναβαθμίσει τη ντουλάπα του κάθε άνδρα, με τέλειο στυλ. Ο Marc Forster είναι ένας από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες – ανυπομονω να αποκαλυφθεί η νέα καμπάνια με τα H&M», δήλωσε ενθουσιασμένος ο David.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της καμπάνιας, αλλά και περισσότερες φωτογραφίες από τη συλλογή, πατώντας κλικ στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Ο Karl Lagerfeld προκαλεί: "Μισώ τους άσχημους ανθρώπους!"

Τι έχει να ζηλέψει η Jennifer Aniston από τη Lupita Nyong'o;

Ποιος πρωταγωνιστής του Game of Thrones αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα; (+βίντεο)

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/