Sarah Jessica Parker και Rihanna σε συνεργασία-έκπληξη!

Sarah Jessica Parker και Rihanna σε συνεργασία-έκπληξη!

Τι ενώνει τις δύο διάσημες γυναίκες;

Τι μπορεί να είναι αυτό που έχουν κοινό οι Sarah Jessica Parker, Rihanna, αλλά και Jourdan Dunn; Η αγάπη τους για τη μόδα! Οι τρεις fashionistas επιλέχθηκαν από τη Fendi για να σχεδιάσουν τη δική τους εκδοχή της 3Baguette τσάντας για φιλανθρωπικό σκοπό, με αφορμή τον εορτασμό για το άνοιγμα του νέου flagship καταστήματος του οίκου στη Νέα Υόρκη.

Μαζί τους συμπεριλαμβάνονται επίσης και η καλλιτέχνης Rachel Feinstein, αλλά και η πασίγνωστη blogger Man Repeller, Leandra Medine. "Είχαν εντελώς ελέυθερη επιλογή, στο να διαλέξουν τα αγαπημένα τους χρώματα, σύμφωνα με τα δικά τους προσωπικά γούστα. Αυτό δείχνει επίσης ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο με τους απίστευτους τεχνίτες της Fendi. Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος γυναίκας και όλες τους είναι εξαιρετικές στον τομέα τους", δήλωσε στο WWD ο CEO του brand, Pietro Beccari. Στις 13 Φεβρουαρίου, ο Beccari, ο Karl Lagerfeld και η Silvia Venturini Fendi θα είναι οι οικοδεσπότες στο πάρτι για τα εγκαίνια του flagship καταστήματος, ενώ μέσα στο μήνα τα αντικείμενα που σχεδίασαν οι διάσημες fashionistas θα βγουν σε δημοπρασία, στο launch3baguetteauction.fendi.com

Η Rihanna επέλεξε να επωφεληθεί από τα έσοδα το "Clara Lionel Foundation, η Sarah Jessica Parker το "The Brain Trauma Foundation, η Dunn στο "Sickle Cell Disease Association of America, η Leandra Medine στο "Ovarian Cancer Research Fund", ενώ η Feinstein θα βοηθήσει το "Naomi Berrie Diabetes Center".

Διαβάστε ακόμα

50 αποχρώσεις του Γκρι: Η Dakota Johnson μιλά για όλα στην Vogue (+βίντεο)

David Beckham: Πιο σέξι από ποτέ, στη νέα του συνεργασία με τα H&M (+βίντεο)