Street Style: 5 cool looks με βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου!

Street Style: 5 cool looks με βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου!

Με έμπνευση τις street style εμφανίσεις των αγαπημένων μας fashion girls αφιερώσαμε αυτό το editorial στα πιο stylish σύνολα χρησιμοποιώντας βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για να πετύχουμε υπέροχα και ξεχωριστά street style looks.

Ανάμεικτα prints αλλά και μονοχρωμίες, η κλασσική καμπαρντίνα, τα άνετα φούτερ, το τζην jacket και βασικά αξεσουάρ όπως οι τσάντες, τα γυαλιά ηλίου, τα φουλάρια και τα sneakers είναι οι must have επιλογές για μια σωστά ολοκληρωμένη street style εμφάνιση των πιο cool κοριτσιών της πόλης.

IMG 0050

Τζάκετ 39,99€ τοπ 12,99€ διπλό μακρύ κολιέ 6,99€ όλα H&M.

Παντελόνι Staff jeans & co 79,95€

Μακρύ κολιέ 300€ κοντό 90€ όλα Folli Follie

Γόβες Nak 135€

IMG 0087

Καμπαρντίνα 310€ και παντελόνι 174€ όλα Tommy Hilfiger

T-shirt attr@ttivo 20€

Αθλητικά Adidas από τη σειρά super star

Τσάντα Folli Follie 350€

Ρολόι Breeze Watches

IMG 0294

Τζην Τζάκετ Pink Woman 29,99€

Φούστα H&M 39,99€

Φουλάρι Achilleas accessories 5€

Γυαλιά ηλίου Marc by Marc jacobs

Δαχτυλίδια Pandora

IMG 0371

Μαντό attr@ttivo 45€

Πουκάμισο Tommy Hilfiger 109,90€

Τζην παντελόνι Staff jeans & co 83,96€

Φουλάρι 7,90€ και τσάντα 54,90€ όλα Achilleas accessories

Γόβες Pink Woman 25,99€

IMG 0452

Μπλούζα 69,95€ και αθλητικα μποτάκια από τη σειρά super star up όλα Adidas

Σορτς Pink Woman 12,99€

Τσάντα Achilleas accesorries 49,90€

{youtube}UCK7iB0rq-c{/youtube}

Style tips

  • Για ένα κομψό αποτέλεσμα οι μονοχρωματικοί τόνοι είναι η πιο στυλάτη και ασφαλής επιλογή. Οι αποχρώσεις του μπεζ-καμηλό μάλιστα, θα πρωταγωνιστήσουν και το καλοκαίρι. Για να μην είναι μονότονο και βαρετό το αποτέλεσμα παίξτε με τις υφές όπως ένα μεταξωτό jacket και σουέτ γόβες και κάντε ένα layering με διάφορα μήκη από χρυσές αλυσίδες-κολιέ.
  • Την αποκαλούμε κομψή, διαχρονική και κλασική. Η καμπαρντίνα είναι το πανωφόρι που ταιριάζει με όλα και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Για μια καθημερινή και "αγορίστικη" εμφάνιση συνδυάστε τη με cigarette παντελόνι, μεγάλο ατσάλινο ρολόι και sneakers, για όμορφο αποτέλεσμα τονίστε τη μέση σας δένοντας τη ζώνη . Μια oversized shopping τσάντα σε έντονο χρώμα φωτίζει το σκουρόχρωμο look και προσθέτει extra στυλ.
  • Τα βασικά αξεσουάρ καθορίζουν και αναδεικνύουν και το πιο απλό ντύσιμο. Προσθέστε πάνω από το τζην jacket σας ένα φουλάρι με κρόσσια ,φορέστε ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά και πολλά δαχτυλίδια και έχετε πετύχει με έξυπνο τρόπο μια boho luxe εμφάνιση.
  • Το αγαπημένο παιχνίδι των fashionistas είναι η ανάμειξη των prints. Για ένα ασφαλές αποτέλεσμα αναμείξτε τα με βάση τους το λευκό χρώμα και φορέστε τα με ένα "ήσυχο" κομμάτι όπως το αγαπημένο σας τζην. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας επιλέγοντας αξεσουάρ στα χρώματα των prints.
  • Το sporty chic look είναι η τάση που πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες του χειμώνα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και ευκολοφόρετη. Για πιο θηλυκό αποτέλεσμα συνδυάστε το πολύ hot trend και άνετο φούτερ με σορτς με δερμάτινη υφή και ένα ζευγάρι δερμάτινα αθλητικά μποτάκια.

Φωτογράφος Χάρης Φαρσαράκης

Επιμέλεια Λία Κούμα

Makeup -Μαλλιά Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Μοντέλο Janny Dmodel