Η Jessica Alba σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό

Η Jessica Alba σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό

Η σταρ συνεργάζεται με τη δημιουργό κοσμημάτων, Jennifer Meyer, για φιλανθρωπικό σκοπό και μας δείχνει για μια ακόμη φορά την ευαίσθητη πλευρά της

Χθες το βράδυ η σχεδιάστρια κοσμημάτων Jennifer Meyer και η πολύ καλή της φίλη και διάσημη ηθοποιός, Jessica Alba, διοργάνωσαν ένα μικρό δείπνο στο Los Angeles για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους. Ακριβώς πάνω στην ώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, οι δυο γυναίκες δημιούργησαν μια limited-edition συλλογή με κολιέ σε σχέδιο καρδιάς, για φιλανθρωπικό σκοπό, με τον τίτλο "Jennifer Meyer xo Jessica Alba", που πωλείται στο www.gilt.com από τις 4 Φεβρουαρίου.

18k-necklace 3187369a
8k-necklace 3187368a

"Συνειδητοποιήσαμε ότι οι καρδιές είναι η τέλεια μεταφορά γι' αυτό το project... είναι ένα εύκολο, κομψό σχέδιο, που οι γυναίκες μπορούν να κρατήσουν κοντά στην καρδιά τους", ανέφερε στην Telegraph η Jessica Alba. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό οργανισμό RED, για να βοηθήσουν τις έγκυες γυναίκες στην Αφρική, που έχουν βρεθεί θετικές στον ιό HIV. Με τα κατάλληλα φάρμακα, θα προληφθεί η μετάδοση του ιού στα αγέννητα παιδιά τους. "Είμαστε και οι δύο μητέρες, οπότε αυτό μας αγγίζει πολύ. Φαντάσου το συναίσθημα να μεταδίδεις κάτι τέτοιο στο παιδί σου. Είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο και υπάρχουν τρόποι για να το προλάβεις", δήλωσε η Jennifer Meyer. Και οι δύο γυναίκες αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο γι' αυτή τους την απόφαση κι ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο η showbiz σε αυτά τα θέματα, έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερες τέτοιες πρωτοβουλίες.

Διαβάστε ακόμα

Η Plus Size εβδομάδα μόδας που έκανε θραύση στη Βραζιλία!

Laure Hériard Dubreuil: Η fashionista του Μαϊάμι σχεδιάζει δική της σειρά μαγιό!

fashiondiaries247.blogspot.com