#NYFW: Όλα όσα συνέβησαν στο show της Victoria Beckham!

#NYFW: Όλα όσα συνέβησαν στο show της Victoria Beckham!

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham έδωσε το παρών στη σημαντική στιγμή της Victoria

Κάθε σεζόν, οι φωτογράφοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την οικογένεια Beckham να καταφθάνει στο show της Victoria και φυσικά, για μια ακόμη χρονιά οι Beckhams έκλεψαν τις εντυπώσεις στο front row. Με παρέα την Anna Wintour και τη Suzy Menkes, Romeo, Brooklyn, Cruz και Harper παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το show, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτικούς μόδας.

10959171 1560424777537442 1037362984 n d2bf2

(Instagram - @imogenkfox)

Η Victoria παρουσίασε μια συλλογή που ταιριάζει στη σύγχχρονη γυναίκα και ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες της. Navy, κρεμ και μαύρο ήταν τα χρώματα που κυριάρχησαν στο catwalk, σε δημιουργίες όπως tailored φούστες, ονειρικά παλτό που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της και τη νέα εκδοχή του little black dress.

PicMonkey Collage e53c0

(φωτογραφίες: Style.com)

"Δεν αφορά ένα μόνο θέμα - αντίθετα, σκεφτόμαστε τι θέλουν πραγματικά να φορέσουν οι γυναίκες και πώς θέλουν να τις κάνουν να αισθάνονται τα ρούχα που φορούν", ανέφερε η Posh στις σημειώσεις της για το show. "Τα οικεία σχέδια έχουν αποδομηθεί και επανεπεξεργαστεί", πρόσθεσε. Η συλλογή της απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, με τους περισσότερους δημοσιογράφους μόδας να την επαινούν που δίνει προσοχή στις αλλαγές που συμβαίνουν στο χώρο της μόδας και προσπαθεί πάντα να προσαρμόζεται και να δημιουργεί τόσο sophisticated δημιουργίες.

Διαβάστε ακόμα

#NYFW: Περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα μοντέλο με σύνδρομο Down

#TommyFall15: Σήμερα στις 18.00, το show σε live streaming στο Queen.gr!

Όλη η ιστορία πίσω από την tutu φούστα των τίτλων αρχής της Carrie στο Sex and the City!

fashiondiaries247.blogspot.com