#TommyFall15: Τα μοντέλα «έπαιξαν» και κέρδισαν στην... έδρα του αμερικανικού brand!

#TommyFall15: Τα μοντέλα «έπαιξαν» και κέρδισαν στην... έδρα του αμερικανικού brand!

Η συλλογή με τίτλο "Μια αμερικανική ιστορία αγάπης", από τον μετρ του preppy στυλ

Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 και τις αρχές της δεκαετίας του ’70 και με εμφανείς επιρροές από το αμερικανικό sportswear παρουσίασε χθες το απόγευμα ο Tommy Hilfiger στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Στην 30η επέτειο του brand, ο σχεδιαστής είχε ως κύριο άξονα της φθινοπωρινής κολεξιόν τα παλτό, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια.

PNP5dIVEKzzb7MJDtY0GMclGHiqbI8XzUoAOwTSCkEc 403ab
PR PRE DETAIL 042 56409


Κάπες από mohair, παλτό με εσωτερικό από Toscana shearling και bomber jackets από μαλλί και δέρμα έγιναν μερικά από τα it-items που μας απασχόλησαν περισσότερο στη συλλογή και που θέλουμε να φορέσουμε το επόμενο φθινόπωρο. To chic tweed και οι οικολογικές γούνες συνδυάστηκαν με το αθλητικό στυλ, σε μια χρωματική παλέτα του σκούρου μπλε, του κόκκινου και του καφέ, δίνοντας μια «sporty elegance» αίσθηση στην όλη συλλογή, που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.

PicMonkey Collage fc907

(φωτογραφίες: Style.com)

Ο Tommy Hilfiger μεταμόρφωσε τα μοντέλα σε «παίκτριες του football», παραμένοντας, πάντα, πιστός στο preppy κολεγιακό στυλ, που έχει κάνει τον οίκο τόσο επιτυχημένο παγκοσμίως.

yyGUvIGo8Jd9PDQSpWbHcyW7PB f0vTBgTh253rY858 d25c7
tnPjLZp2KGamCRXeHqedaw1ryIcTmZePMv2QyZdnngU 710d9

Η Olivia Palermo με τον Johannes Huebl και η Rita Ora ήταν ανάμεσα στους celebrities που παρακολούθησαν το show από την πρώτη σειρά

Διαβάστε ακόμα

#NYFW: Όλα όσα συνέβησαν στο show της Victoria Beckham!

#NYFW: Περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα μοντέλο με σύνδρομο Down

fashiondiaries247.blogspot.com