Σε ποιον πασίγνωστο σταρ βασίστηκε το στυλ του πρωταγωνιστή στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»;

Σε ποιον πασίγνωστο σταρ βασίστηκε το στυλ του πρωταγωνιστή στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»;

Ο... αληθινός Christian Grey!

Ο βραβευμένος με Oscar σχεδιαστής κοστουμιών, Mark Bridges, είναι ο άνδρας πίσω από το σαγηνευτικό στυλ του Christian Grey, στην ταινία "Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι". Ο ίδιος μίλησε γι' αυτό το project στο Grazia και για το πώς ήταν η συνεργασία του με τους δύο πρωταγωνιστές.

"Ας το θέσω έτσι: Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τον Jamie Dornan να φαίνεται άσχημος. Γνωρίζει από ρούχα, αλλά δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ, απλά θέλει να του κάνουν. Άφησε τους υπεύθυνους να κάνουν τη δουλειά τους. Ήταν πολύ συνεργάσιμος μαζί μου και είχαμε το ίδιο όραμα, όταν φτιάχναμε αυτό το χαρακτήρα. Μάλιστα, είχαμε πολύ πιεσμένο πρόγραμμα, γιατί είχε επιλεγεί άλλος ηθοποιός πιο πριν για να παίξει τον Christian Grey. Όμως όταν τον γνώρισα, ήταν πάντα πρόθυμος να έρχεται στους μόδιστρους για να φτιάξουν σωστά τα ρούχα. Και το σώμα του άλλαζε όταν ήρθε στο Vancouver, γιατί του έκαναν γυμναστική, του έδιναν ροφήματα πρωτεΐνης, οπότε αυτό ήταν λίγο ο εχθρός μου για λίγο διάστημα. Ο ράφτης μου δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τον προπονητή του!", δήλωσε για τον πρωταγωνιστή.

PicMonkey Collage 2031d

Όσο για το από ποιους διάσημους εμπνεύστηκε για να δημιουργήσει αυτή την τόσο εκλεπτυσμένη και cool γκαρνταρόμπα του κύριου Grey; "Προσπάθησα να δω ποιοι είναι οι πιο στυλάτοι, οι πιο καλοντυμένοι άνδρες γενικώς και βασίστηκα στον David Beckham και τον David Gandy, γιατί αυτούς τους τύπους τους βλέπεις παντού και πάντα δείχνουν τόσο αρρενωποί και στυλάτοι και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, όχι όμως ντροπιαστικά και φυσικά, έχουν χρήματα να ξοδέψουν. Αυτοί ήταν η βασική μου πηγή έμπνευσης και μετά δούλεψα με το παρουσιαστικό".

Διαβάστε ακόμα

#NYFW: Μοντέλα με ειδικές ανάγκες αποδεικνύουν ότι η ομορφιά πηγάζει από την ψυχή μας

#TommyFall15: Τα μοντέλα «έπαιξαν» και κέρδισαν στην... έδρα του αμερικανικού brand!

fashiondiaries247.blogspot.com