#MFW: Οι καλύτερες στιγμές από τα shows των Prada, Moschino & Gucci

#MFW: Οι καλύτερες στιγμές από τα shows των Prada, Moschino & Gucci

Τι προτείνουν οι σχεδιαστές στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου;

Το Μιλάνο βρίσκεται σε fashion fever, με τα shows να διαδέχονται το ένα το άλλο και τους γνωστούς οίκους μόδας να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16. Τι πρότειναν οι σχεδιαστές των Prada, Moschino & Gucci;

Prada

prada 5bb34

Πώς μπορούν τα παστέλ χρώματα να αποπνέουν δυναμισμό; Ο οίκος Prada απέδειξε πως η φωτεινή παλέτα χρωμάτων δεν ανήκει μόνο στην άνοιξη και το καλοκαίρι.

Moschino

moschino a5145

Ο Jeremy Scott έμεινε πιστός στην ποπ κουλτούρα που τόσο πολύ λατρεύει και παρουσίασε μια ακόμη συλλογή τέτοιου ύφους. Ξεχωρίσαμε το τρίτο look που μας θύμισε έντονα τη δεκαετία του '90 και το sporty chic στυλ, που απ' ότι φαίνεται έχει έρθει για να μείνει στα trends του γυναικείου στυλ.

Gucci

gucci 73d86

Το πρώτο show του Alessandro Michele για τον οίκο Gucci δεν στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θαυμαστών του brand. Μπορεί τα ρούχα να μας έδωσαν την αίσθηση του sophisticated στυλ, που χαρακτηρίζει πάντα τον οίκο, όμως μερικά στοιχεία, όπως τα γούνινα slippers, "κλωτσούσαν" άσχημα στην πασαρέλα και μας έκαναν να αναπολήσουμε τη Frida Giannnini και τον Tom Ford.

Διαβάστε ακόμα

#MFW: Οι καλύτερες street style εμφανίσεις έχουν ιταλική φινέτσα

Η Kylie Jenner έφαγε... πόρτα από τη Vogue;

fashiondiaries247.blogspot.com