Balmain AW15: Πώς οι Kim Kardashian και Jared Leto έκλεψαν την παράσταση στο fashion show

Balmain AW15: Πώς οι Kim Kardashian και Jared Leto έκλεψαν την παράσταση στο fashion show

Μια συλλογή στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, που αδικήθηκε, καθώς την προσοχή τράβηξαν οι διάσημοι καλεσμένοι της επίδειξης

Ο Olivier Rousteing παρουσίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από το Παρίσι των '70s, γεμάτη από χρώματα όπως βιολετί, πράσινο, κίτρινο και μαύρο και αέρινες δημιουργίες φορεμένες από διάσημα μοντέλα, ανάμεσά τους οι Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Gigi Hadid, Kendall Jenner και Adriana Lima.

Ο σχεδιαστής δήλωσε πως αναζήτησε prints του Balmain από το παρελθόν και βασίστηκε σ' αυτά, δίνοντάς τους όμως μια σύγχρονη μορφή, για να φορεθούν από τη δυναμική γυναίκα του σήμερα. Πλούσιες δημιουργίες, που ακολούθησαν τη σκέψη-σήμα κατατεθέν του Rousteing, more-is-more, έδωσαν την αίσθηση της extravagant πολυτέλειας στο κοινό που παρακολούθησε τη συλλογή.

Δυστυχώς, ενώ ο Olivier παρουσίασε μια αρκετά αξιόλογη επίδειξη, λίγοι ασχολήθηκαν με τα ρούχα και πολλοί με τους διάσημους καλεσμένους που επισκίασαν τη δική του στιγμή. Kim Kardashian και Jared Leto εμφανίστηκαν με κατάξανθα(!) μαλλιά κάνοντας paparazzi και κοινό να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

balmain c9982

Η reality star έφτασε στην Πόλη του Φωτός με τα μαλλιά της μέσα σε ένα μαύρο σκουφάκι, αποκαλύπτοντας τη μεγάλη αλλαγή στο look της κατά την είσοδό της στο χώρο του show. Από την άλλη πλευρά, ο Jared Leto, που πρόσφατα επίσης μας σόκαρε όταν έκοψε τα(ζηλευτά από πολλές γυναίκες) μακριά μαλλιά του, εμφανίστηκε επίσης με πλατινέ χρώμα στα μαλλιά, ίδια με της Kim! Μετά από αυτό, αδικείτε την Kendall που δε θέλει η διάσημη αδελφή της να πηγαίνει στα shows όπου η ίδια περπατά, για να μην της κλέβει τη δόξα;

Διαβάστε ακόμα

#PFW: Τα H&M προσγειώθηκαν στο φεγγάρι! (+βίντεο)

#MFW: Τα 5 trends που εντοπίσαμε στις πασαρέλες του Μιλάνου

fashiondiaries247.blogspot.com