Ποια διάσημη σχεδιάστρια δήλωσε: «Τα παιδιά δεν πρέπει να ντύνονται σαν τη North West!» ;

Ποια διάσημη σχεδιάστρια δήλωσε: «Τα παιδιά δεν πρέπει να ντύνονται σαν τη North West!» ;

Η ίδια επιτέθηκε στην Kim Kardashian για τον τρόπο που ντύνει τη μικρή της κόρη

Η σχεδιάστρια-κληρονόμος, Margherita Missoni, αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες τη νέα της σειρά παιδικών ρούχων, μια σειρά με άνετα, πρακτικά και οικονομικά ρούχα(από 30 έως 80 δολάρια) και δε θυμίζει σε τίποτα πολυτελείς συλλογές άλλων, μεγάλων οίκων μόδας, που πολλές φορές φτάνουν στην υπερβολή.

spl970082 002 80414

Η εγκυμονούσα Margherita Missoni, στην παρουσίαση της παιδικής της συλλογής στο Παρίσι

Η Missoni, όταν ρωτήθηκε από το Yahoo! Style για το αν η ίδια ένιωσε πίεση να ντύνει τον 18 μηνών γιο της, Otto, με τον τρόπο που το ζεύγος Kardashian-West ντύνει τη μικρή North West, απάντησε: "Όχι. Καθόλου. Έχεις όλη σου τη ζωή για να είσαι ενήλικας και να ντύνεσαι σαν ενήλικας - πρέπει να είσαι παιδί όσο περισσότερο μπορείς".

nori-missoni b8002

North West/Otto Missoni

Η Margherita πρόσθεσε επίσης πως λατρεύει τα παιδικά ρούχα, ακριβώς γιατί είναι τόσο διαφορετικά από αυτά των ενηλίκων και ανέφερε πως και η ίδια θα ήθελε πολύ να μπορεί να φορέσει τα όμορφα παιδικά φορεματάκια, αντί για τα ρούχα των "μεγάλων". Σε αντίθεση με την Kim, η οποία ντύνει τη μικρή Nori με γούνες(που κοστίζουν 3.500 δολάρια!), δερμάτινα μπουφάν και total black outfits, η κληρονόμος του οίκου Missoni ντύνει το μικρό της αγοράκι με χαρούμενα, πολύχρωμα ρούχα, που αρμόζουν στην αγνότητα και την παιδικότητα της ηλικίας του. Με ποια πλευρά είστε εσείς; Missoni ή Kardashian-West; Εμείς ψηφίζουμε Missoni!

Διαβάστε ακόμα

Όταν οι διάσημες δε δείχνουν κανένα έλεος: Η φωτογραφία αυτή θα σας κάνει όλους έξαλλους!

Behind the dress: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη δημιουργία ενός Chanel Couture φορέματος