Το ιδανικό σουτιέν υπάρχει - δες πώς θα βρεις το δικό σου!

Το ιδανικό σουτιέν υπάρχει - δες πώς θα βρεις το δικό σου!

Μετά την επιτυχημένη καμπάνια της, «Stand Up For Fit», η Triumph θέτει νέο στόχο: να βοηθήσει 500.000 γυναίκες να βρουν το «Ένα και μοναδικό» σουτιέν για εκείνες... και ο χρόνος ξεκινάει από τώρα!


Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, όμως είναι γεγονός: το 76% των γυναικών δε γνωρίζει το σωστό νούμερο σουτιέν- και αυτό οδήγησε την Triumph να ξεκινήσει πέρσι την καμπάνια "Stand up For Fit", η οποία είχε ως στόχο να ενημερώσει όλες τις γυναίκες παγκοσμίως ότι «ναι είναι αλήθεια... το πραγματικά άνετο σουτιέν για εσάς, υπάρχει». Η διαδικασία για το βρείτε εύκολη: Προγραμματίζετε ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα του brand και οι ειδικά καταρτισμένες πωλήτριες θα σας δώσουν όλες τις συμβουλές που χρειάζεστε.


Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και θετική, καθώς πάνω από 380.000 γυναίκες όχι απλά επισκέφθηκαν τα καταστήματα αλλά βρήκαν αυτό που έψαχναν: το ιδανικό σουτιέν για εκείνες!


Φέτος η καμπάνια μετονομάζεται σε "Find the One", βρείτε το «Ένα και μοναδικό» για εσάς. Διάσημες γυναίκες από το χώρο της μόδας, ετοιμάζονται να γιορτάσουναυτό το νέο στόχο της Triumph: bloggers, celebrities αλλά και καθημερινές γυναίκες δέχτηκαν να αποτελέσουν τις πρέσβειρες της καμπάνιας.


Το να βρείτε το "The One", είναι για την Triumph σαν να βρίσκετε τον ιδανικό σύντροφο, το ιδανικό ρούχο, το ιδανικό σπίτι... αυτό που απλά θα αποτελέσει ένα λόγο για να χαμογελάτε!