Νέο κατάστημα Pink Woman στη Γλυφάδα

Νέο κατάστημα Pink Woman στη Γλυφάδα

Η ελληνική εταιρεία ενδυμάτων βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη

Πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του το νέο fashion flagship store της εταιρείας Pink Woman στην Γλυφάδα και γιόρτασε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του με ένα τριήμερο ειδικών προνομίων!


Το εντυπωσιακό τριώροφο κτίριο 400 τ.μ. ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του. Τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση του νέου καταστήματος ανέλαβε ο καταξιωμένος αρχιτέκτονας και interior designer Αναστάσιος Σοτοβίκης. Ακολουθώντας το νέο ελκυστικό concept της Pink Woman που εφαρμόζεται με επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το κατάστημα εντυπωσιάζει για τον λιτό συνδυασμό του λευκού χρώματος με το ξύλο, και δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον που χαρίζει μία ξεχωριστή εμπειρία shopping.


Σε λίγες μέρες, η Pink Woman, το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο fast-fashion brand θα παρουσιάσει τη νέα καμπάνια S/S 2015 με κεντρικό πρόσωπο τη μοναδική Δούκισσα Νομικού. Με βασικό γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τα υλικά υψηλής ποιότητας, τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις προσιτές τιμές, η Pink Woman έχει κατακτήσει την προτίμηση των style lovers, συνδυάζοντας μοναδικά κομψότητα και άνεση.

Κατάστημα: Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 23, Γλυφάδα, 210 8947238