Λίγο πριν την επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου μνημονεύουμε την επική, χειμερινή συλλογή του

Λίγο πριν την επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου μνημονεύουμε την επική, χειμερινή συλλογή του

Μερικές ώρες πριν το show του σχεδιαστή σας θυμίζουμε τις συγκλονιστικές δημιουργίες του από το χειμώνα που πέρασε.

Σε μερικές ώρες ο νέος Έλληνας σχεδιαστής, που αγαπάνε όλοι οι fashionistas και celebrities, θα δείξει τη συλλογή του με θέμα Θeros.

Όμως, ο Δημήτρης Πέτρου έχει καταπλήξει τον ελληνικό κόσμο της μόδας ήδη με προηγούμενες συλλογές του, έτσι η αναμονή του κόσμου για την καλοκαιρινή συλλογή του είναι απόλυτα λογική.

Η τελευταία collection που έδειξε για το χειμώνα που πέρασε, ένας ύμνος στη μονοχρωμία και το γκρι, ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της αψεγάδιαστης αισθητικής του σχεδιαστή και της επιμονής του σχεδιαστή στην τέλεια κατασκευή. Πλεκτά, tweed και μετάξι ήταν τα υλικά που κυριάρχησαν στις δημιουργίες του Δημήτρη Πέτρου, ο οποίος κατάφερε να συγκεράσει στα ρούχα του κλασικές γραμμές με avant garde art στοιχεία σε ένα αποτέλεσμα που ανέδειξε την ομορφιά του ενδύματος.

Πολλές γυναίκες όπως η Tamta εμπιστεύονται για το στυλ τους το σχεδιαστή, έτσι σε μία μέρα θα σας δείξουμε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες από την επερχόμενη συλλογή που θα ορίσει στυλιστικά το φετινό ελληνικό καλοκαίρι.