Χιλιάδες κόσμος στο άνοιγμα της H&M στα Χανιά!

Χιλιάδες κόσμος στο άνοιγμα της H&M στα Χανιά!

Το 1ο κατάστημα H&M στην Κρήτη, είναι γεγονός! 

Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, άνοιξε το 1ο της κατάστημα στην Κρήτη, σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης των Χανίων – στην οδό Στρ. Τζανακάκη 3-5 και το γιόρτασε με ένα μοναδικό πάρτυ με οικοδέσποινα την Μαρία Ηλιάκη και Guest DJ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

h1 50c63


Την κορδέλα έκοψαν η Store Manager, Αθηνά Τσαϊνη και η Sales Advisor, Ειρήνη Πετράκη καλωσορίζοντας τους πελάτες στο κατάστημα.

Το νέο 3όροφο κατάστημα προσφέρει μόδα για τη γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο και το παιδί και άνοιξε παρουσιάζοντας την νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ.

h2 ce82f

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω σήμερα τη θερμή υποδοχή του κόσμου που ήρθε να μας καλωσορίσει και να γιορτάσει μαζί μας την άφιξη της Η&Μ στο νησί. Τα Χανιά είναι μια υπέροχη πόλη και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που μπορούμε να της προσφέρουμε ένα τόσο όμορφο κατάστημα. Στόχος μας είναι να δώσουμε προστιθέμενη αξία στον πελάτη και στην τοπική αγορά μέσα από τη μόδα Η&Μ, την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές.», δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

h3 6ac31