Η Swarovski Hellas και η W.I.N. Hellas σε ένα δείπνο αγάπης

Η Swarovski Hellas και η W.I.N. Hellas σε ένα δείπνο αγάπης

Η Swarovski Hellas και η W.I.N. Hellas στηρίζουν τον αγώνα ενάντια στη βία κατά των γυναικών

Η Swarovski Hellas στήριξε εμπράκτως το κοινωνικό έργο της W.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και αφιέρωσε το Μάρτιο σε όλες εκείνες τις Γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη βία σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητας τους. Με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η Swarovski Hellas καθιέρωσε το Μάρτιο σαν μήνα αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Από τις 2 μέχρι τις 18 Μαρτίου με κάθε αγορά προϊόντων από τη σειρά Cupidon, μέρος των εισπράξεων προσφέρθηκε για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού W.I.N Hellas. Πολλές κυρίες στήριξαν και δήλωσαν την συμμετοχή τους στην ενέργεια αυτή, δηλώνοντας τη διάθεσή τους οικονομική και ψυχολογική στήριξη σε κάθε μορφή βίας που ενδέχεται να αντιμετωπίζει κάθε Γυναίκα στη ζωή της. Η ενέργεια στήριξης ολοκληρώθηκε με ένα φιλανθρωπικό δείπνο στις 18 Μαρτίου στο εστιατόριο LILISHU.

Βιτρίνα συλλογής Cupidon 5ccd0

Πλήθος προσκεκλημένων έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίων οι κυρίες Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Δέσποινα Καμπούρη, Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου, Τζένη Θεωνά, Μαρία Κορινθίου, Χριστίνα Στεφανίδου, Μαρία-Λουίζα Βούρου, Ελίνα Καντζά, Χριστίνα Παππά, Άρης & Βεατρίκη Στεροδήμα, Φανή Σαραντοπούλου, Χριστίνα Μήτση, Φαίη Λεούση, Γιασμίν Οικονομοπούλου, Μαρία Βατοπούλου, Έμυ Λιβανίου, Άντζελα Κέρος, Μισέλ Αδαμοπούλου και οι κύριοι Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Κοργιαλάς, Στέλιος Κουδουνάρης, Al Giga.

Έλενα Γεωργανά Χριστίνα ΣτεφανίδουΣαμάνθα Αποστολοπούλου Μαρία Λουίζα Βούρου Μάντα Παπαντάκου 29eb2

Έλενα Γεωργανά, Χριστίνα Στεφανίδου, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Μαρία Λουίζα Βούρου, Μάντα Παπαδάκου

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια Καταναλωτικού Τομέα της Swarovski Hellas, δήλωσε: «Το δείπνο αγάπης, ήταν η ολοκλήρωση μίας σειράς ενεργειών, που ως στόχο τους είχαν τη στήριξη του έργου της W.I.N. Hellas και την τόνωση του ενδιαφέροντος για ενημέρωση και καταπολέμηση κάθε μορφή βίας προς το γυναικείο φύλο. Η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την αγάπη. Δέσμευση της Swarovski Hellas είναι να στηρίζει την γυναίκα που έχει ανάγκη, να αφουγκράζεται τα κοινωνικά φαινόμενα βίας και να τα καταδικάζει μέσα από ενέργειες αγάπης»

Τζένη Θεωνά Έλενα Γεωργανά Γεν.Διευθύντρια Swarovski Hellas Δέσποινα Καμπούρη 9e553

Τζένη Θεωνά, Έλενα Γεωργανά (Γενική Διευθύντρια Swarovski Hellas), Δέσποινα Καμπούρη

Η Μάντα Παπαδάκου, πρόεδρος της W.I.N Hellas δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Swarovski Hellas για την πρωτοβουλία της να στηρίξει την οργάνωση μας. Ή ευαισθησία της και η έμπρακτη στήριξη της στο έργο μας κατά της βίας και της κακοποίησης των γυναικών μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας αφού διαπιστώνουμε πόσους υποστηρικτές έχουμε γύρω μας που με τον τρόπο τους συνεισφέρουν ώστε το όραμα της W.I.N Hellas να γίνει πραγματικότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Swarovski Hellas για την πολύτιμη βοήθεια τους.»


Υπεύθυνη Συντονισμού της εκδήλωσης: Σαμάνθα Αποστολοπούλου