Ο Tommy Hilfiger (ξανά) στο Παρίσι!

Ο Tommy Hilfiger (ξανά) στο Παρίσι!

Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής εγκαινίασε το 2ο κατάστημά του στην Πόλη του Φωτός

Με μία exclusive εκδήλωση, χθες 31 Μαρτίου, γιόρτασε ο Tommy Hilfiger το άνοιγμα του νέου καταστήματός του στο Παρίσι! Το κατάστημα βρίσκεται στον αριθμό 43 της boulevard des Capucines, είναι το δεύτερο κατάστημα του brand στην πόλη και βρίσκεται στο 9ο διαμέρισμα κοντά στην Place de la Madeleine και απέναντι από το θέατρο L'Olympia Bruno Coquatrixl, μεταξύ ενός εκλεκτικού μείγματος αριστοκρατικών διεθνών και των τοπικών κατατημάτων.

«Το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος στην boulevard des Capucines αποτελεί μία ενθουσιώδη στιγμή για το brand μας και η νέα αυτή τοποθεσία είναι το τέλειο συμπλήρωμα του καταστήματος ναυαρχίδα μας στα Ηλύσια Πεδία», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Το Παρίσι είναι πηγή έμπνευση και η πόλη συνεχίζει και διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο για το brand μας στην γαλλική αγορά».

Οι παρευρισκόμενοι στο cocktail περιηγήθηκαν στις τελευταίες Tommy Hilfiger Spring / Summer 2015 συλλογγές και κλήθηκαν να απαθανατίσουν τις στιγμές αυτές σε ένα μοναδικό photobooth. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι The Misshapes -το σχήμα των DJs από τη Νέα Υόρκη που αποτελείται από την Leigh Lezark και τον Geordon Nicol- έδωσαν παράσταση.

Το cocktail ακολούθησε ένα VIP δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο νεόκτητο εστιατόριο Les Bains. Ο χώρος χρονολογείται από το 1885 όπου βρίσκονταν τα άλλοτε θειούχα λουτρά, τα πιο διάσημα ιδιωτικά λουτρά στο Παρίσι. Το 1970 ο χώρος μετατρέπεται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδαση και πολιτιστικό ίδρυμα και το 2015 ανοίγει ξανά τις πύλες του ως εστιατόριο, ξενοδοχείο, spa και club.

To κατάστημα Tommy Hilfiger στην boulevard des Capucines στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο πρώην τράπεζας του 19ου αιώνα και αρκετά από τα αρχιτεκτονικά του στοιχεία έχουν διατηρηθεί στον επανασχεδιασμό του χώρου. Στο κατάστημα φιλοξενείται μία σειρά των συλλογών του brand που περιλαμβάνει τις Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, menswear, womenswear, underwear, footwear και accessories.

olivia palermo  rita ora 2aac0

Ποιοί έδωσαν το παρών: Εκτός από τον Tommy & την Dee Hilfiger που φόρεσε από τη Hilfiger Collection ένα βυσσινί σατέν τοπ και μαύρο σατέν παντελόνι, στο event παρευρέθηκαν το super model Behati Prinsloo, με Hilfiger Collection βυσσινί sleeveless βελούδινο φόρεμα, η τραγουδίστρια και συνθέτρια Rita Ora με Hilfiger Collection Alumni Cape και φόρεμα με μαύρες και μπλε πούλιες, οι street style icons Olivia Palermo και Johannes Huebl ήταν μέσα στους καλεσμένους. Η Olivia φόρεσε ένα βυσσινί και μπλε μακρύ sleeve φόρεμα και ο Johannes φόρεσε Tommy Hilfiger Tailored.

Ανάμεσα στους καλεσμένους περιλαμβάνονταν Γάλλοι ηθοποιοί όπως οι Leila Bekhit, Virginie Ledoyen, Ludivine Sagnier, Lou Le Sage, Joséphine de la Baume, Marie-Ange Casta, Ophélie Meunier καιDeborah François, όλοι με Hilfiger Collection.

Επίσης παρευρέθησαν οι ηθοποιοί Hugo Becker και Jeremy Kapone φορώντας Tommy Hilfiger Tailored.