Το superstar μυστικό για να είσαι πάντα in fashion

Το superstar μυστικό για να είσαι πάντα in fashion

΄Ερχεται αύριο, 4 Απριλίου, στα πόδια σου! 


Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη γνωστή socialite Χλόη, όταν ξύπνησε το πρωί και άνοιξε το παράθυρό της. Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Χλόη δημοφιλής persona της Αθήνας, έχει μία αδυναμία, την μόδα. Ξέρει τα πάντα για τη μόδα, όλους τους σχεδιαστές, τα brands, τους ιδανικούς συνδυασμούς, τα trends πριν γίνουν trends.


Πήρε υποτροφία για να σπουδάσει το αγαπημένο της αντικείμενο (τη μόδα φυσικά) στο εξωτερικό όταν έγραψε στο fashion blog της για τα 10 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα κάθε κοριτσιού, κάθε κοπέλας, κάθε γυναίκας.


Σήμερα το πρωί με το που άνοιξε το παράθυρο για να απολαύσει τη λιακάδα της πόλης, κατάλαβε πως μόλις είχε εξασφαλίσει το διδακτορικό της. Ιδού ο λόγος....

athens 333d5

Στο κέντρο της Αθήνας είχε προσγειωθεί ένα τεράστιο superstar, το απόλυτο sneaker για την πόλη στο αγαπημένο της χρώμα.

Αποκάλυψη! Βρέθηκε το απόλυτο παπούτσι που συνδυάζεται με όλα τα στιλ ντυσίματος δίνοντας ξεχωριστό αποτέλεσμα. Ένα παπούτσι για όλες τις γυναίκες... φοιτήτριες με jeans, εργαζόμενες με pencil skirts και ανδρόγυνα ταγιέρ, tomboys με αθλητικές φόρμες, stylish κορίτσια με leather leggings και oversized tops, fashionistas με μακριές ή midi φούστες, summer dresses ή casual chic επιλογές. Ανεβάζοντας αυτή την... αποκάλυψη στο blog της, ήταν σίγουρη πως είχε εξασφαλίσει υποτροφία για το διδακτορικό της. Ποτέ το street style δεν ήταν πιο εύκολο!


Αυτό το superstar και 49 ακόμα διαφορετικά χρώματα θα βρίσκονται από το Σάββατο 4 Απριλίου, στο 1ο Superstar Store στο κέντρο της Αθήνας, Αιόλου 25 στη πλατεία Αγ. Ειρήνης.

Σίγουρα θα βρεις και εσύ το superstar που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά!

http://superstarathens.tumblr.com/