Μόλις άνοιξε: Tommy Hilfiger Outlet στη Θεσσαλονίκη!

Μόλις άνοιξε: Tommy Hilfiger Outlet στη Θεσσαλονίκη!

Στο εκπτωτικό κέντρο "One Salonica Outlet Mall"

Fashionistas της συμπρωτεύσουσας σημειώστε στην ατζέντα σας ένα νέο hot spot: μόλις άνοιξε το Tommy Hilfiger Outlet στο νέο εκπτωτικό εμπορικό κέντρο "One Salonica Outlet Mall"!

Αυτό είναι το τέταρτο σημείο στο portfolio της εταιρείας Sarkk, και φιλοξενεί τις συλλογές Tommy Hilfiger που περιλαμβάνουν την ανδρική και γυναικεία sportswear συλλογή, παιδική ένδυση, τσάντες και αξεσουάρ. Συμπληρώνοντας τις συλλογές, το κατάστημα φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα από μαγιό, ρούχα παραλίας και παπούτσια .

Η διακόσμηση ακολουθεί το στυλ του αγαπημένου brand, αποπνέει την κολεγιακή, εμπνευσμένη από την Ανατολική Ακτή στμόσφαιρα την ίδια στιγμή που η επίπλωση αποτελεί ένα μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων επιδράσεων στην καρδιά του brand Tommy Hilfiger. Αμερικανικές αντίκες, vintage φωτιστικά και προσαρμοσμένα έργα τέχνης αντικατοπτρίζουν το "classic, American, cool" πνεύμα του brand.

Info: Το One Salonica Outlet Mall ξεκίνησε την λειτουργία του στις 2 Απριλίου 2015, βρίσκεται στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, στο κτίριο που στεγαζόταν το City Gate, και στεγάζει μερικές από τις διασημότερες μάρκες ειδών ένδυσης και υπόδησης, καταστήματα εστίασης και προσεχώς κινηματογραφικές αίθουσες.