Η Kim Kardashian μιλά για τη στυλιστική εμμονή(!) της μικρής της κόρης, North West

Η Kim Kardashian μιλά για τη στυλιστική εμμονή(!) της μικρής της κόρης, North West

Η reality star μιλά στη Vogue και αποκαλύπτει πως η ούτε δύο ετών κόρη της έχει άποψη για τη μόδα

Έχουμε δει πόσο πολύ μεγάλη σημασία δίνει στο ντύσιμο της North η Kim Kardashian, όμως μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε ότι η μικρή κόρη της οικογένειας West έχει αδυναμία στη μόδα. Η 34χρονη Kim μίλησε στην αμερικανική Vogue για τη νέα παιδική σειρά ρούχων και αξεσουάρ που λανσάρει σε γνωστό online shop μαζί με την οικογένειά της και δε δίστασε να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με το στυλ της North.

"Είναι πολύ συγκεκριμένη για το τι της αρέσει να φοράει, είναι πολύ 'κοριτσίστικο' κορίτσι. Κάθε μέρα ξυπνάει και λέει 'παπούτσια'. Πρέπει να διαπραγματευτείς μαζί της - πριν της αλλάξεις την πάνα, χρειάζεται να βάλει τα παπούτσια της", δηλώνει η Kardashian για το 22 μηνών it-girl. Η Nori έκανε το ντεμπούτο της στη μόδα με τις εμφανίσεις της μαζί με τη μητέρα της στις εβδομάδες μόδας, φορώντας, φυσικά, custom-made σύνολα Lanvin, Céline και Alexander Wang που θα ζήλευε ακόμη και η πιο απαιτητική fashionista.

1417275087 north-west-g 5bc5e

Η μικρή Nori με παπούτσια Charlotte Olympia

Τέλος, μιλώντας για την παιδική σειρά "Kardashian Kids", η Kim επίσης ανέφερε πως η ίδια εμπνεύστηκε από ένα λογαριασμό στο Instagram και θεώρησε πως λείπουν από την αγορά τα πιο ξεχωριστά παιδικά ρούχα. "Είναι κάτι που πραγματικά έλειπε - μια παιδική σειρά που είναι πολύ cute και στυλάτη". Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα, ρωτά η Vogue; Μια σειρά με παιδικές τσάντες και παπούτσια; Αινιγματική ήταν η απάντηση της Kim, αφού προτίμησε να αναφερθεί στην ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει η κόρη της στις τσάντες: "Η North αγαπά τις τσάντες. Και οτιδήποτε έχει λίγο glitter πάνω".

Διαβάστε ακόμα

#ImNoAngel: Νέα καμπάνια με plus-size μοντέλα πάει κόντρα στη Victoria's Secret!

Sarah Jessica Parker & Michelle Obama φωτογραφίζονται αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού!

fashiondiaries247.blogspot.com