Τι θα δούμε απόψε στο fashion show του Δημήτρη Πέτρου

Τι θα δούμε απόψε στο fashion show του Δημήτρη Πέτρου

Μερικές ώρες πριν μοιραζόμαστε με τις αναγνώστριες μας όλα τα δρώμενα που πραγματοποιηθούν στο αποψινό fashion show του Δημήτρη Πέτρου.

Σε λίγες ώρες 130 προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας του Δημήτρη Πέτρου για την καλοκαιρινή συλλογή του με θέμα «Θeros».

Ο σχεδιαστής προετοιμάζει την performance τέχνης και μόδας εδώ και μήνες και σε συνεργασία με τους ταλαντούχους συνεργάτες του είναι έτοιμος να δείξει μία συλλογή στα πρότυπα των παρισινών fashion shows όσον αφορά στην κατασκευή των ρούχων, αλλά τον τρόπο παρουσίασης.

Τα 200 βιβλία /προσκλήσεις, με άδειες σελίδες, έτοιμες για να γράψουν οι προσκεκλημένοι την δική τους ιστορία του καλοκαιριού, έχουν επιμεληθεί ο art director Άγγελος Παντελίδης . Οι προσκλήσεις έχουν συλλεκτικό χαρακτήρα, εξαιτίας του φιλοτεχνημένου στο εξώφυλλο αντίτυπο του πίνακα που ζωγράφισε ειδικά για την συλλογή ''Θeros" ο ζωγράφος Μιχαήλ Τσακουντής, υπογεγραμμένα και αριθμημένα από τον mg προσωπικά, ένα προς ένα. Ο πίνακας αυτός απεικονίζει το ζευγάρι των ερωτευμένων Θεριστών.

Οι νεαροί χορευτές Ιωάννης Εμμανουηλίδης και Μαρία θα ενσαρκώσουν το ζευγάρι του πίνακα που υπο την καθοδήγηση της χορογράφου Αποστολίας Παπαδαμάκη θα «ζωντανέψουν» τον πίνακα και την ιστορία του. Οι Amateur Boyz θα βάλουν την μουσική για την ερωτική ιστορία των Θεριστών. 'Όλο γίνεται εικόνα και συνεχίζει να διηγείται στο video art του Θανάση Τσιμπίνη.

Τριάντα αγόρια και κορίτσια εισβάλλουν στην σκηνή του θεάτρου, έτοιμα για τον Θερισμό, ντυμένα με την συλλογή για το Καλοκαίρι του 2011. Τα χρώματα φλερτάρουν μεταξύ τους μέχρι να αποδείξουν την μεταξύ τους χημεία, το καφέ , το ταμπά, το σκούρο μπλε. Το μετάξι, το βαμβάκι, το δέρμα και το σουέντ προσπαθούν να ενώσουν τις αποστάσεις, ενώ τα ακραία μήκη διασκεδάζουν τις εντυπώσεις. Μαντίλια ενωμένα μεταξύ τους φτιάχνουν υφάσματα σημαία του πάθους, και τα χειροποίητα πλεκτά ενώνουν το δέρμα με το ύφασμα.